FOTO ⟩ Tallinas iedzīvotāji 9. maijā pie Bronzas karavīra statujas noliek ziedus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tallinā 9. maijā iedzīvotāji par godu 76. uzvaras dienai nolika pie "Bronzas karavīra" statujas ziedus. Ziņo laikraksts "Postimees".

Tallinā, ņemot vērā esošo situāciju un saslimstību ar koronavīrusu, iedzīvotājiem tiek lūgts ievērot drošības norādījumus, tāpat netiek organizētas arī 9. maijā svinības. Par godu šiem svētkiem, iedzīvotājiem ir atļauts nolikt ziedus pie "Bronzas karavīra" statujas, kā arī pie citiem monumentālajiem pieminekļiem. 

9. maija piemiņas dienas organizators Oļegs Kultaevs aicināja cilvēkus atzīmēt šogad šos svētkus mājās un ievērot valstī noteiktos drošības pasākumus. 

"Es vienmēr esmu apgalvojis, ka šī diena ir ļoti personiska. Teju katrā ģimenē tiek pieminēti karā kritušie karavīri. Mums ir jāgodina viņu piemiņa, atminoties uzvaru. Ņemot vērā esošo situāciju, drošāk ir palikt mājās un ievērot visus valstī noteiktos ierobežojumus. Esmu uztraucies par cilvēku drošību," viņš apgalvo.

Kesklinas policijas departamenta priekšnieks Kaido Sarnitijs ir uztraucies par to, ka saslimstība ar koronavīrusu nav samazinājusies un Igaunijā joprojām ir krīze medicīnas nozarē: "Izmaiņas vīrusa izplatībā ir ļāvušas valdībai atvērt robežas, bet ikvienam joprojām ir jābūt piesardzīgam, neapdraudot savu veselību." Viņš piebilda, ka galvenos ierobežojumus joprojām ir ieteicams ievērot. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu