Pirmdienas horoskops: 10. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 10. maijam. 

AUNS

Darbā būsi pirmajās rindās un palīdzēsi citiem kolēģiem – gan ar padomu, gan ar konsultācijām par mūsdienu tehnoloģiju izmantošanu. Ja pats ko nezināsi – ātri atradīsi vajadzīgo informāciju.

VĒRSIS

Daudz ideju, daudz kontaktu, un ļoti ražīga diena. Taču jāpievērš uzmanība juridiskām lietām. Rūpīgi izlasi visu, ko paraksti. Ja nepieciešams, paļaujies uz draugu padomiem un atbalstu.

DVĪŅI

Kurš gan vēl labāk par tevi spēs pārliecināt kolēģus vai darījuma partnerus par jaunu projektu lietderību. Tikai neatdod savas labās idejas tāpat vien, bet lūkojies uz materiālo izdevīgumu.

VĒZIS

Viens solis uz priekšu, divi atpakaļ – tā dažkārt raksturo Vēžus. Šoreiz tas nav par tevi. Skaidri redzēsi mērķi, uz kuru doties ar pilnu jaudu. Tavas idejas gūs atzinību.

LAUVA

Tev patīk būt pirmajās rindās, un šī diena ir ļoti piemērota, lai parādītu savas spējas un talantus. Kādam iespējams jauns izaicinājums karjerā.

JAUNAVA

Ar savu piemēru parādīsi kolēģiem, ko nozīmē strādāt no sirds un ar atdevi. Labs laiks mācībām. Un labs laiks, lai apgūtu jaunas tehnoloģijas. Gan darbā, gan sadzīvē.

SVARI

Kārtojot lietišķās darīšanas, konsultējies ar juristu, lai vēlāk kāds vārds vai komats nerada problēmas. Vakarā labi jutīsies mājas atmosfērā, bet, ja tev ir bērni – jāpalīdz mācībās.

SKORPIONS

Ja kāds lūdz padomu, tad neliedz to, taču atceries, ka neesi aukle. Šodien pašam daudz darāmā – darbā lietās jāmeklē jauna informācija, bet privātajā dzīvē jāizrunājas par to, kas sakrājies uz sirds.

STRĒLNIEKS

Darbā nemierīgi. Priekšniecība var izdomāt jaunus uzdevumus, bet pēc tam pateikt: un tagad darām visu pa vecam. Galvenais saglabāt mieru. Vakarā ej laikus gulēt un labi atpūties, rīt atkal vajadzēs jaunus spēkus.

MEŽĀZIS

Pirmdienas ir tādas ļoti nopietnas dienas. Jāieskatās plānotājā un jāsaprot, kuri darbi svarīgāki un kuri var pagaidīt. Esi precīzs juridiskajos jautājumos un naudas lietās.

ŪDENSVĪRS

Idejas „kā mājas”... Bet mierīgi jāapsēžas un jāparēķina – vai pamati stabili, vai projekts perfekts... Ir riski pārrēķināties un tad no labajām iecerēm čiks vien var sanākt.

ZIVIS

Radošas idejas. Lai tikai kāds pamēģina pateikt, ka ieceres neizdosies! Šodien jāliek pamati sadarbībai ar sponsoriem. Ja tādu nav, tad jāpēta, kādi atbalsta mehānismi tavai idejai varētu būt pieejami.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu