Sestdienas horoskops: 15. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 15. maijam. 

AUNS

Laiski brīvdienu rīti nav priekš tevis. Visticamāk, ka būsi augšā agri un centīsies saorganizēt ar radiem vai draugiem kādas sportiskas vai kustīgas aktivitātes svaigā gaisā.

VĒRSIS

Kas tas? Modinātājs? Šajā rītā tam nebūtu jāzvana... Nē, zvana kāds aktīvs draugs, kurš vēlas izbraukt piknikā vai pastaigā pie dabas. Diena solās būt interesanta un pilna piedzīvojumiem.

DVĪŅI

Vajag izkustēties. Ja laika apstākļi labi, tad dodies garākā pastaigā pie jūras. Vai iznomā skuteri. Vai kvadraciklu. Gribēsies izbaudīt to sajūtu, ka vējš matos un bezgalīga brīvība.

VĒZIS

Ja pasaule būtu vaļā, iespējams, tu dotos ceļojumā. Taču pastāv arī iespēja ieritināties dīvānā un noskatīties labu ceļojuma raidījumu. Kā arī sazināties ar paziņām ārzemēs – kā viņiem tur klājas, kādi jaunumi.

LAUVA

Izklaides vien prātā! Un kāpēc gan ne, ja visa nedēļa čakli nostrādāta? Šodien dari to, ko visvairāk kāro sirds. Saimnieciskie pienākumi mājās var mazliet pagaidīt.

JAUNAVA

Veselīgs dzīvesveids un līdzsvarots uzturs – Jaunavām mīļas tēmas. Pamanīsi, ka sākušas dīgt dažādas zālītes un nezālītes. Jāizmēģina jaunas pavasarīgu salātu vai zaļo kokteiļu receptes.

SVARI

Sirdi sildīs ilgas pēc tām lielajām, skaistajām un iedvesmojošajām jūtām, ko sauc par mīlestību. Jauki brīži kopā ar otro pusīti. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iedvesmojošu tikšanos.

SKORPIONS

Ja tev ir kāda simpātija, ļauj otram nojaust par jūtām, jo uzminēt nav iespējams. Ja notiks tas „klikšķis”, piedzīvosi patiesi dziļas kaislības, kas nes viļņa virsotnē vai rauj atvarā.

STRĒLNIEKS

Laiska diena, nesteidzīga rosība mājās, laba filma, laba grāmata... Tāds ritms allaž trauksmainajam Strēlniekam būs ļoti pa prātam. Vienkārši atpūties!

MEŽĀZIS

Būtu labi kaut kur aizbraukt, apskatīt Latvijas skaistākās vietas, pārnakšņot romantiskā viesu namiņā. Iepriecini mīļoto cilvēku un ģimeni ar šo ideju. Brīvdienas būs izdevušās.

ŪDENSVĪRS

Saimniecisko darbu diena. Sadali pienākumus ģimenē godīgi, lai katram tiek savs darbiņš. Tā viss veiksies raitāk, un nebūs jāstrīdas, ko kurš un cik daudz izdarījis.

ZIVIS

Ļaujies piedzīvojumiem un izbaudi dzīves skaistos brīžus. Jauki, ja blakus ir cilvēks, kam līdzīgs skatījums uz dzīvi, ētikas principiem un līdzīga izpratne par to, uz kādiem pamatiem balstāmas attiecības.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu