Svētdienas horoskops: 16. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 16. maijam. 

AUNS

Gribas mazliet izkustēties. Vienalga – divritenis vai nūjas, vai sporta laukums vai jūras piekraste. Jebkāda aktīvā atpūta dos gan tīkamu nogurumu, gan jaunu enerģiju nākamajam darba cēlienam.

VĒRSIS

Ir brīvdiena, nekur nav jāsteidzas, bet prāts mazliet nemierīgs. Visticamāk, ka bez iemesla, taču labāk jutīsies, ja pārskatīsi un saplānosi nākamās nedēļas darbus.

DVĪŅI

Pavasarīgs noskaņojums, viegla pačalošana ar radiem vai draugiem tiešsaistē, brīvajiem ļaudīm varbūt negaidīta iepazīšanās un interesanta sarakste internetā. Pozitīva diena.

VĒZIS

Sazvanies ar mīļiem cilvēkiem, izrunājies par svarīgo, uzklausi, atbalsti, pažēlojies. Tā ir lieliska sajūta, kad apzinies – apkārt ir savējie, uz kuriem vienmēr var paļauties.

LAUVA

Āra terases vilina un tikšanās ar draugiem arī. Izej pilsētā – protams, ievērojot šībrīža nosacījumus. Vajag pozitīvu enerģiju nākamās nedēļas lielajiem darbiem.

JAUNAVA

Pirmajā vietā attiecības ar tuvajiem un mīļajiem. Uzklausi savas atvasītes. Ja viedokļi atšķiras, tad diskutējiet. No tā iegūs abas puses. Sarīko jautru videočatu ar draugiem.

SVARI

Šodien parūpējies par savējiem, palutini ar gardu maltīti, pārkārto un izdaiļo interjeru. Būs prieks pašam un ģimenei. Pievakarē baudījums no labas filmas vai grāmatas.

SKORPIONS

Mājās šis un tas sakārtojams. Var atklāties, ka vajag kaut ko salabot. Varbūt jāsāk remonts. Apzini visu, kas nepieciešams, lai lēnā garā var pasūtīt ar piegādi līdz namdurvīm.

STRĒLNIEKS

Tā kā šodien nekur nav jāsteidzas, ir vērts padomāt par nākotnes plāniem. Varbūt ir vērts nomainīt darbu vai piepildīt kādas vēlmes profesionālajā jomā. Rīt pirmdiena – var sākt jaunu dzīvi.

MEŽĀZIS

Nedrīkst pārāk piekāpties un visā klausīt mīļos radiņus, taču arī pārlieka sava viedokļa uztiepšana var radīt konfliktus. Ideālais variants – zelta vidusceļš.

ŪDENSVĪRS

Pievērsies mājas darbiem – sakārto, remontē, izdaiļo. Iesaisti darbos arī mājiniekus. Bet sirdslietu jomā atceries, ka attiecības jākopj kā puķu dārzs, tikai tad tās plauks visā krāšņumā.

ZIVIS

Kam vairāk klausīt – prātam vai intuīcijai? Sajūtu gamma būs daudzkrāsaina, un tu labi orientēsies situācijās un cilvēkos. Var izrādīties, ka kāds cenšas manipulēt. Ne ļaunos nolūkos, bet tomēr...

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu