"Neesmu pārsteigta, ka citi man netic." Lielbritānijā sieviete apgalvo, ka pabijusi citplanētiešu kuģī vairāk nekā 50 reizes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: vchal/Shutterstock.com

Lielbritānijā kāda sieviete apgalvo, ka viņu nolaupījuši citplanētieši vairāk nekā 50 reizes, vēsta portāls "Mirror".

50 gadus vecā Lielbritānijas iedzīvotāja Paula apgalvo, ka vairāk nekā 50 reizes pabijusi citplanētiešu kuģī.

"Es kuģī redzēju skārienjūtīgas ierīces, pirms tās vispār bija izgudrotas. Citplanētieši man parādīja tehnoloģijas, kuru mums toreiz vēl nebija. Viņi man parādīja videoklipu, kurā bija redzama skaista upe, kas pēc tam kļuva melna. Zilās debesis kļuva asiņainas, un es drīz sapratu, ka tā ir filma, kurā zeme tiek iznīcināta cilvēka alkatības dēļ," sacīja Paula.

Divu mazbērnu vecmāmiņa dalījās ar fotogrāfijām, kurās redzami zilumi, kurus uz viņas ķermeņa atstājuši citplanētieši.

"Esmu piedzīvojusi 52 paranormālus incidentus. Pat es reizēm nespēju noticēt saviem stāstiem, tāpēc neesmu pārsteigta, ka citi arī man netic. Uz jautājumu, vai, manuprāt, tā ir dāvana, mana atbilde ir nē, noteikti nē. Kurš visu mūžu gribētu nest šo nastu?" sacīja Paula.

Transporta nozarē strādājošā Paula sacīja, ka, nonākot saskarē ar citplanētiešiem, viņa ne vienmēr spēj palikt mierīga.

"Pirmo reizi citplanētiešu kuģi redzēju 1982. gadā. Es biju mežā, un tas bija pilnīgi kluss. Es atceros, ka skatījos tumsā un redzēju, kā gaisā lido bumeranga formas kuģis ar trim rokām katra stūra galā. Es atceros, ka mēģināju skriet, bet man likās, ka zeme ir plūstošas smiltis, tad viss kļuva melns.

Mana ģimene teica, ka biju pazudusi četras stundas, bet es neatceros, kas patiesībā notika. Kopš tā laika tas ir noticis vairāk nekā 50 reizes. Reiz mani paņēma caur guļamistabas logu no manas gultas," sacīja Paula.

Paula atklāja, ka lielāko savas dzīves daļu viņa ir klusējusi par citplanētiešu sastapšanu, jo uzskatīja, ka cilvēki domās, ka viņa ir traka.

"Ir tūkstošiem, ja ne miljoniem tādu cilvēku kā es, kuriem ir līdzīga pieredze," piebilda Paula.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu