Latviešu izcelsmes skaistule Viktorija cīnās par uzvaru "Miss Ireland" konkursā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Īrijā notiekošajā skaistumkonkursā "Miss Īrija 2021" piedalās arī 22 gadus vecā Viktorija Baklastova, kas Dublinas Tehnoloģiskajā Universitātē studē Starptautisko biznesu un franču valodu. Zīmīgi, ka Viktorija ir dzimusi sava tēva dzimtenē Krievijā, bet viņas mamma ir latviete. Ģimene jau daudzus gadus dzīvo Īrijā.

Skaistumkonkursā "Miss Īrija 2021" kvalificējušās 20 dalībnieces no visas Īrijas. Aizvadītajā gadā konkursa "Miss Sligo" fināls norisinājās Karaliskajā teātrī "Castlebar", kur tika paziņotas konkursa uzvarētājas, tajā skaitā arī latviešu izcelsmes jauniete Viktorija Baklastova, kas tādējādi turpina dalību skaistumkonkursā "Miss Īrija 2021". Šis ir viens no senākajiem skaistumkonkursiem pasaulē.

Īrijas laikraksts "Irish Mirror" ir publicējis rakstu par Viktoriju, kurā viņa pastāsta par ģimenes pārcelšanos uz Īriju, kad viņai bija tikai septiņi gadi. Jaunā sieviete stāsta par grūtībām, ar kādām tolaik nācies sastapties - gan valodas barjeru, gan arī klases biedru attieksmi - mobingu. Taču viss piedzīvotais Viktoriju esot izveidojis tieši par tādu personību, kāda viņa ir pašlaik. Viņa neatminas ar ļaunu pagātnē piedzīvoto. Viktorija atzīst, ka skaistiem cilvēkiem nav viegla dzīve, jo jāpierāda sabiedrībai, ka viņai piemīt ne tikai šis skaistums, bet arī gudrība.

Viktorijas dzīvē primārais šobrīd ir studijas universitātē. Tāpat viņa nesen sākusi strādāt prestižā uzņēmumā "Cognaissance", kas IT atbalstu nodrošina tādiem lieliem uzņēmumiem kā "Facebook" un "Twitter".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu