Jānis "nodevis uguņus", Agrita šaubās, vai attiecības var glābt. Jelgavniekiem TV šovā kārtējās nedienas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV šovā "Ģimene burkā" iepazītā Bindru – Blumenauu ģimene no Jelgavas pēdējā laikā nonākusi viedokļu krustugunīs – gan ar pārsteidzošiem pārvākšanās paradumiem, gan ziņu, ka daudzbērnu saime iegādājusies pati savu solāriju un pauž pārsteigumu par skarbiem komentāriem internetā.

Arī attiecībās pārim iet gluži kā pa kalniem un lejām – lielākoties konflikti rodas, jo sieva Agrita nav mierā ar vīra ieradumu lietot grādīgo dziru, kamēr vīrs Jānis dzīvesbiedrei pārmet "zāģēšanu". 

Realitātes seriāla jaunākajā sērijā Agritu pārsteidzis fakts, ka pārrodoties mājās no darba, satikusi vīru manāmā reibumā. Jānis nekautrējoties, teiks, ka esot nedaudz pēc darba "iemočījis normālā tempiņā" un solījies, sākot ar nākamo nedēļu līdz pat Jāņiem, netikumu mest pie malas, piebilstot, ka šajā dienā viņam ir vārda diena un tā noteikti būs pienācīgi jāatzīmē.

Kamēr Agrita būs skeptiska par šādu vīra apņemšanos un neslēps, ka gribētu viņam ticēt, taču vairāk cer, ka vīrs to pierādīs darbos, nevis skaļos solījumos. Tāpat viņa atklāti paudīs bažas, vai attiecības vispār iespējams glābt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu