"Es būšu traks suns." Makgregors atklāj karjeras vieglāko pretinieku un stāsta par izmaiņām sagatavošanās procesā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

UFC superzvaigzne Konors Makgregors, atbildot uz fanu jautājumiem vietnē "Twitter", nosauca savas karjeras vieglāko pretinieku, ērtāko divīziju, kā arī atklāja vēl citas detaļas par savu dzīvi.

Konors Makgregors savu nākamo cīņu aizvadīs 11. jūlijā, trešo reizi tiekoties ar Dastinu Porjē. Līdz šim abi cīkstoņi katrs ir uzvarējuši pa vienai savstarpējai cīņai. Makgregors pārāks bija 2014. gadā, kad abi cīkstoņi vēl sacentās 65,8 kilogramu svara kategorijā. Savukārt Porjē roka tika pacelta šā gada janvārī, cīnoties vieglā svara divīzijā.

Kāds fans Makgregoram uzdeva jautājumu par viņa jaukto cīņas mākslu (MMA) karjeras vieglāko pretinieku, uz ko Makgregors atbildēja pavisam īsi: "Dastins 1."

Lai gan īrs 2014. gadā Porjē pamatīgi apstrādāja gan ārpus oktagona, konstanti aizvainojot pretinieku, gan arī oktagonā, izcīnot uzvaru ar pirmā raunda tehnisko nokautu, ļoti iespējams, ka Makgregors šādā veidā jau laicīgi sāk spēlēt "prāta spēles" ar savu gaidāmo pretinieku.

Pirms otrās cīņas, citējot pašu Porjē, abi cīkstoņi "viens otram masēja muguru", apmainoties ar komplimentiem. Tomēr pirms gaidāmā dueļa abi cīkstoņi, jo sevišķi, Makgregors ir izvēlējušies citu toni.

Tāpat Makgregoram arī tika vaicāts, cik reižu šogad viņš vēl plāno cīnīties, uz ko īrs atbildēja, norādot, ka līdz kalendārā gada beigām vēlas aizvadīt vēl divas cīņas.

Makgregors savas karjeras laikā ir cīnījies trīs dažādās svara kategorijās. Viena no tām ir 77 kilogramu divīzija, kuras čempions šobrīd ir Kamaru Usmans. Kāds fans īram vaicāja, vai viņš plāno atgriezties 77 kilogramu (170 mārciņu) divīzijā, uz ko cīkstonis atbildēja apstiprinoši.

"Jā. Man vienmēr ir paticis, kā es izskatījos, jutos un cīnījos 170 [mārciņu divīzijā]. Es pavisam noteikti tur atgriezīšos," rakstīja Makgregors.

Īram tika vaicāts, kas bija pirmā dāvana, ko viņš uzdāvināja savai mātei, būdams cīkstonis. Makgregors norādīja, ka pirmo dāvanu viņš mātei uzdāvinājis pēc tam, kad viņš izcīnīja uzvaru un pēc cīņas teica savu slaveno uzrunu, pieprasot UFC prezidentam papildus 60 tūkstošus ASV dolāru par uzvarētu cīņu. Īrs atklāja, ka toreiz viņš mātei uzdāvinājis daļu no šīs summas.

Makgregors arī neslēpa, ka šai cīņai viņš gatavosies bez savas ģimenes klātbūtnes: "Šai cīņai gatavošos bez savas ģimenes. Pārmaiņas pēc. Cīņas un apskaušanās ir sarežģīti balancēt. Šoreiz es būšu traks suns."

Kā jau minēts, nākamo cīņu Makgregors aizvadīs 11. jūlijā (pēc Latvijas laika). Paredzams, ka Makgregora un Porjē cīņas uzvarētājs būs nākamais, kurš cīnīsies par vieglā svara čempiona jostu, kas šobrīd ir vakanta. Tiesa, jau šonedēļ to savā īpašumā iegūs Čārlzs Oliveira vai Maikls Čendlers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu