"Acīs saskrēja asaras..." Samanta Tīna par pirmo mēģinājumu uz "Eirovīzijas" lielās skatuves (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Samanta Tīna.
Samanta Tīna. Foto: EBU / Thomas Hanses

11. maija pēcpusdienā dziedātāja Samanta Tīna aizvadīja pirmo mēģinājumu uz 65. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa lielās skatuves.

"Uzkāpjot uz lielās Eirovīzijas skatuves, biju tik aizkustināta, ka acīs saskrēja asaras – es sapratu, ka šis mirklis, uz kuru esmu gājusi tik daudzus gadus, ir bijis tā vērts, es esmu laimīga! Jūtos tik pateicīga par šo iespēju un spēcīgo komandu, kas ir man līdzās," pirmajos iespaidos dalās Samanta Tīna.

Samantas Tīnas skatuves tērpu veidojis Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis. "Skatuves tērps, kurā Samanta piedalās konkursā, ir sievišķīgs, elegants, dīvisks, ja tā var teikt. Sākotnējā ideja par Samantu kā kareivīgu būtni mēģinājumu procesā transformējās maigākā tēlā. Dziesma vēsta, ka katra sieviete ir karaliene, un katrai ir dažādas šķautnes – gan kareivīgā, gan romantiskā. Skatuves tērpos spēlējamies ar zaļo krāsu un dažādiem fasoniem. Samantas tērpa īpašākais akcents ir cimdi ar mirdzošām pērlīšu bārkstīm, kas paspilgtina kustības – īpaši kroņa uzlikšanu uz galvas. Otrs īpašais akcents ir kaklarota, kas simbolizē sievietes varenību un kurai iedvesmojāmies no Ēģiptes un senajiem laikiem, kad dievietes un karalienes kakls parādīja viņas statusu un varenību," stāsta skatuves tērpu autors.

Priekšnesuma laikā uz skatuves kopā ar Samantu Tīnu redzēsim arī bekvokālistes Kitiju Blūmu, Unu Danielu Aizgali un Paulu Saiju. Latvijas delegācijas sastāvā Roterdamā strādā arī priekšnesuma TV režijas konsultants Juris Matuzelis un skaņu režisors Krišjānis Geidāns. Samantas Tīnas grima un frizūras veidošana uzticēta grima māksliniecei un matu stilistei Janai Kozlovai.

Foto: Samantas Tīnas pirmais mēģinājums uz "Eirovīzijas" skatuves

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu