VIDEO ⟩ Pļavniekos "Opel" vadītājs nezināmu iemeslu dēļ taranējis vairākus auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Otrdien, 11. maijā, Andreja Saharova un Lubānas ielu krustojumā kāds "Opel Insignia" vadītājs pagaidām nezināmu iemeslu dēļ taranējis vairākas automašīnas. Zināms, ka šoferis nebija alkohola reibumā, vēstī raidījumā "Degpunktā". 

Notikušo ceļu satiksmes negadījumu ir nofilmējis kāds aculiecinieks. 

"Opel" šoferis veica pārgalvīgu manevru, kā rezultātā tika taranēta priekšā braucošais "Renault" auto. Pēc šīs sadursmes "Opel" vadītājs nevis apstājās, bet spieda gāzes pedāli grīdā, aizķerot tos, kas gadījās viņam ceļā.

"Opeli" neadekvātais šoferis apturēja zālienā, pēc ietriekšanās luksofora stabā. Kamēr "Renault" vadītājs, kurš kļuva par notikušā aculiecinieku centās saprast, kas tikko atgadījās un kā īsti tālāk rīkoties, vadītājs atkal uzsāka kustību un ielā ātrumā iebrauca tirdzniecības centra stāvlaukumā.

Šoreiz cietuši ne tikai vairāki auto, bet arī viens no gājējiem, kas tobrīd atradās stāvlaukuma teritorijā, ziņo raidījums. 

Pēc visa notikušā daudzi apkārtējie zvanīja policistiem, bet aculiecinieks Aleksejs mētās pie neadekvātā vadītāja, lai izrautu no aizdedzes atslēgas un šoferi aizturētu. Aleksejs stāsta, ka šoferis neesot sapratis, kas notiek un izturējies neadekvāti:

"Viņš atbildēja, ka viņš nesaprot, kur viņš ir. Viņš bija tā kā pilnīgā "kosmosā"."

Notikuma vietā atbraukušie policisti "Opel" vadītāju iesēdināja dienesta transportlīdzeklī un aizdeva uz pārbaudēm, lai noskaidrotu vai par iemeslu visām šīm avārijām bija kādu apreibinošu vielu lietošana vai arī nopietnas problēmas ar veselību. Zināms, ka alkohola reibums vadītājam nav konstatēts.

Plašāk skaties "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu