Austrālijā miskastē guļošu zēnu notriec smagais auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: pexels.com

Austrālijā, Porlinkolnā, bojā iet 13 gadus vecs zēns, kurš nāves brīdī gulēja industriālajā miskastes konteineri. Viņa nāvi izraisīja neveiksmīga sadursme ar smagās kravas atkritumu izvešanas auto, ziņo raidsabiedrība BBC.

Transportlīdzekļa vadītājs bija pārliecināts, ka miskastē atrodas tikai atkritumi, nevis zēni. Nelaimes gadījumu viņš konstatēja brīdī, kad palūkojās uz smagās automašīnas aizmuguri. 

Miskastē gulēja vēl divi citi zēni, kuri bija 11 un 12 gadus veci, vienam izdevās laicīgi izvairīties no sadursmes, bet otrs negadījuma dēļ guva dažus ievainojumu. 

Šobrīd norit izmeklēšana, lai noskaidrotu, kāpēc trīs zēni tika atrasti guļam miskastēs, policija ziņo vietējiem medijiem. 

Džo Klarks, Rietumkrasta Jaunatnes un kopienas atbalsta dienvidaustrāliešu izpilddirektors, portālam 'Port Lincoln Times'' teica, ka visi zēni bija "bieži viesi" konkrētajā apkārtnē un ir zināmi viņu darbiniekiem. Tika noskaidrots, ka bojā gājušais zēns nebija bezpajumtnieks, viņš bija jaunietis, kurš saskārās ar līdzīgām pieaugšanas problēmām kā viņa vienaudži un dažādu iemeslu dēļ nakšņoja ārpus mājām. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu