Ķīnā, plīstot stikla tilta grīdai, tūrists paliek "iestrēdzis" 100 metru augstumā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stikla tilts Longjingā.
Stikla tilts Longjingā. Foto: Shutterstock

Ķīnā, kāds vīrietis palika burtiski karājoties gaisā stikla tilta vidū, pēc tam, kad zem viņa kājām pazuda pamats. Pēkšņo stikla paneļu saplīšanu izraisīja spēcīgais vējš. Incidents notika piektdien, kad vīrietis apmeklēja 100 metrus augsto tiltu, kurš atrodas valsts ziemeļaustrumos, ziņo raidsabiedrība BBC.

Stikla tiltu būvēšana ir viens no veidiem kā tiek veicināts Ķīnā pieaugošais vietējo tūrismu bizness.  Tiek lēsts, ka Ķīnā ir apmēram 2300 visdažādāko formu un lielumu stikla tiltu. Sociālajos tīklos ātri vien izplatījās attēls, kurā redzams, ka vīrietis karājas tilta vidū, gleznainajā un dabas ieskautajā vietā, netālu no Longjingas pilsētas. Ugunsdzēsēji steidzās uz notikuma vietu, lai glābtu vīrieti.

Kā vēsta ziņu aģentūra 'Xinhua'' vīrieti izdevās glābt un nogādāt drošā vietā. Tūrists tika nogādāts slimnīcā, lai novērotu viņa veselības stāvokli. Mediķi uzskata, ka vīrieša emocionālais un fiziskais veselības stāvoklis ir vērtējams kā stabils. Kā liecina 'Longjing City Weibo '' mājaslapa, šobrīd stikla tilta teritorija ir slēgta. Notikušo nelaimes gadījumu izmeklē policija.

Ķīnā šāda veida nelaimes gadījums, kad ieplīst stikla tilti, nav pirmais. 2018. gadā Hebei provinces apkārtnē tika slēgti 32 tūrisma objekti. 

2019. gadā, Guandži provincē, kad ieplīsa stikla tilts, bojā gāja viens cilvēks, bet pārējie seši tika ievainoti. 2016. gadā Džandzadzi pilsētā kāds tūrists guva ievainojumus, pēc neveiksmīga kritiena pret akmeņiem, kas notika, apmeklējot stikla tiltu.

Video: Kā izskatās pastaiga pa populāro Longjingas tiltu

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu