Šovu zvaigznes Jeļenas vīrs pārvar visas grūtības, lai no Turcijas ierastos Latvijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Spilgtā pašmāju TV šovu zvaigzne Jeļena Karadžana (agrāk Petrova), kas šā gada 24. martā laida pasaulē savu pirmdzimto meitu Stefāniju Asju, aizvadītās nedēļas nogalē sagaidīja no Turcijas ierodamies savu mīļoto vīru un bērniņa tēti, kas saistībā ar Covid -19 apstākļiem un vīzas kārtošanu, beidzot varēja atlidot uz Latviju pie savas ģimenes.

Pašmāju skaistule Jeļena ar Turcijas pilsoni Ševketu Karadžanu apprecējās šā gada sākumā Turcijā. Pēc tam gan viņa atgriezās Latvijā, kur arī pasaulē nāca pāra pirmdzimtā - Stefānija Asja.

Tiesa gan, jaunais vīrs nebija klāt bērniņa dzimšanas brīdī, lai gan pāris iepriekš tā bija plānojis. Tādēļ ļaudis sociālajos tīklos nemitīgi vaicāja Jeļenai, kur tad palicis laulātais draugs un kāpēc viņš nav bijis līdzās sievai, kad pasaulē nāca abu meita.

Tad nu aizvadītās nedēļas nogalē Jeļena steidza uz lidostu "Rīga", lai sagaidītu ierodamies vīru un meitiņas tēti. Par laimīgo atkalsatikšanos viņa dalījusies arī ar saviem sekotājiem sociālajā vietnē "Instagram": "Tētis jau ir klāt! Kāpēc es klusēju visu šo laiku? Jo tas vairs neskar tikai mani. Tagad man ir arī meita un vīrs, kurš arī piedalās ģimenes dzīvē, un mēs nolēmām, ka turpmākos mūsu plānus uz privāto dzīvi vairs tik daudz neatklāsim līdz konkrētiem notikumiem un lēmumiem.

Ar vīra nonākšanu Latvijā arī nebija nemaz tik viegli. Kā zināms, Turcija nav Eiropas Savienības dalībvalsts, līdz ar to ir nepieciešama vīza, kas prasīja daudz birokrātijas un laika.

Turklāt visu sarežģīja vēl tagadējie Covid apstākļi. Bet viss ir iespējams, ja ļoti grib! Šajā sarežģītajā laikā mēs spējām apprecēties, plānojot visu, atrodoties katrs savā pasaules malā. Šajā sarežģītajā laikā vīram arī izdevās atlidot, lai arī plānotie lidojumi tika atcelti divas reizes. Starp mums viss ir lieliski!"

Atgādinām, ka skaistule Jeļena plašāku atpazīstamību ieguva, piedaloties pašmāju TV šovos, piemēram, "Lauku sēta", "Saimnieks meklē sievu" un "Plus/mīnus ĪSTAIS".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu