"Sajūta, ka atkal uzkāpju uz tā paša grābekļa, nav patīkama." Kaupers par piedošanas lūgšanu un attiecībām ar sievu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupas "Prāta vētra" solists Renārs Kaupers intervijā žurnālā "Ieva" pieskaras piedošanas tēmai. 

Uz jautājumu, kuri ir tie cilvēki, kam Kaupers visbiežāk lūdz piedošanu, viņš atzina: "Protams, Agnese… Sieva gan lūdza daudz par viņu nerunāt, bet – viņa taču ir mans tuvākais cilvēks. Līdzīgi kā sev dažkārt negribot darām pāri, tāpat savai otrajai pusītei." 

Savukārt uz intervētājas norādi, ka daudziem šķiet - Kaupers ir pasaulē jaukākais cilvēks, viņš smejoties atbildēja: "Protams! Lai sarunā randiņu ar Agnesi, un uzzinās, kā ir.

Skaidrs, ka mājās esmu pilnīgi cits cilvēks – atslābinājies, noņēmis publisko masku.

Tāds mājas rūķis. (..) Gadās, ka Renārs, kurš ir rūpīgs pret visu pasauli – nevienu neaizmirsīs, nevienam neatteiks –, aizmirst kādu lietu, ko sarunājis ar sieviņu. Vai – viņam jau trešo reizi kaut ko lūdz, viņš atbild jā, jā un atkal neizdara..."

"Tas ir aizvainojoši, par to nav šaubu. Bet man liekas, ka piedošanas lūgšanā esmu diezgan centīgs (smejas). Es uzreiz un līdz zemei atzīstu savu vainu, jo tā sajūta, ka atkal uzkāpju uz tā paša grābekļa, nav patīkama," piebilst viņš.

Kā zināms, Renārs un Agnese Kauperi ir precējušies teju 25 gadus, un abu laulībā pasaulē nākuši dvīņi Emīls un Edgars, kuri jau ir pieauguši un darbojas grupā "Carnival Youth", kā arī jaunākā atvase Ārons, kurš šobrīd mācās trešajā klasē.

Pilnu interviju ar mūziķi Renāru Kauperu lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu