"Sapratu kuram manā dzīvē vairs nav vietas." Buzova pēc operācijas publicē emocionālas atziņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas dziedātāja Olga Buzova nav paziņojusi iemeslu, kura dēļ viņa 5. maijā tika hospitalizēta. Pāris dienas pēc operācijas dziedātāja publicēja tekstu, kurā atklāja savas piedzīvotās sajūtas un atziņas.

"Pēdējā nedēļā es sapratu, kurš ir mans draugs un kuram manā dzīvē vairs nav vietas. Kas rakstīja, zvanīja un mēģināja palīdzēt, un kurš tikai rakstīja komentārus. Jebkura ķirurģiska iejaukšanās ir smags notikums, kā arī vispārēja anestēzija, no kuras man bija ārkārtīgi grūti pamosties.

Nav nesvarīgu slimību. Nav vienkāršu operāciju. Anestēzijas mēdz nebūt drošas. Viss ir individuāli. Piedodiet man, bet tas ir mans ķermenis," rakstīja Buzova.

Dziedātāja bija sašutusi par to, ka viņas hospitalizācija sociālajos tīklos izraisīja daudz negatīvu komentāru.

"Cilvēki, kurus nekad dzīvē neesmu sastapusi un kuri mani nepazīst, steidzās rakstīt negatīvus ierakstus sociālajos tīklos par manu dzīvi. Pieskaroties ļoti intīmiem un ārkārtīgi personīgiem jautājumiem. Kā tik viņi mani neapvainoja, ko tik neizdomāja," rakstīja Buzova.

Dziedātāja arī sacīja, ka viņas veselības stāvoklis šobrīd ir stabils.

"Tas, ko piedzīvoju, lika man saprast, ka atveseļošanās noskaņojums, prieks, ka atgūšos, man dod spēku kontrolēt savu ķermeni," piebilda slavenība.

Sekotāji uz rakstīto reaģēja asi un centās skaidrot, kāpēc Buzova saņēmusi tik daudz negatīvu komentāru.

"Jūs neesat vienīgā, kura piedzīvojusi operāciju, un cilvēki zina kā ir pamosties no anestēzijas. Kādam nolūkam jūs publicējāt asarainus videoklipus?", "Visa jūsu dzīve ir cirks! Bagāta, bet nelaimīga vientuļniece, jo neviens vīrietis nevēlas būt kopā ar šādu klaunu," rakstīja komentētāji.

Atgādinām, ka Olga Buzova pēc 5. maijā veiktās operācijas ar vispārējo anestēziju tika nogādāta intensīvajā terapijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu