Bila un Melindas Geitsu laulības šķiršanas iemesls, iespējams, saistīts ar pedofilijā apsūdzēto Džefriju Epsteinu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bils un Melinda Geitsi
Bils un Melinda Geitsi Foto: Reuters/ScanPix

Nesen pasauli pāršalca ziņas, ka šķiras Bils un Melinda Geitsi. Nu atklāti iespējamie iemesli, kāpēc pēc 27 gadu laulības abi nolēma šķirties.

Saskaņā ar oficiālajiem dokumentiem Melinda Geitsa jau 2019. gadā ar šķiršanās lietu vērsās uzreiz vairākos advokātu birojos. Iemesls tam bija "Microsoft" dibinātāja kontakts ar finansistu Džefriju Epsteinu, kurš tika apsūdzēts pedofilijā.

Geitsu pāris šķiras pēc 27 laulības gadiem, tas tika paziņots mirkoblogošanas vietnē "Twitter".

"Pēc ilgām domām un daudz darba pie mūsu attiecībām mēs esam pieņēmuši lēmumu izbeigt mūsu laulību," teikts Geitsu kopīgajā paziņojumā.

Šķiršanās cēlonis netika atklāts, tomēr, pēc viņu labdarības fonda darbinieka teiktā, Melinda bijusi noraizējusies par sava vīra draudzību ar pedofilijā apsūdzēto Džefriju Epsteinu.

Žurnāls "New York Times" 2019. gadā vēstīja, ka Bils Geitss reiz uzkavējies vēlu vakarā Epsteina mājvietā Manhetenā. Tieši pēc šī gadījuma Melinda Geitsa vērsusies pie juristiem.

2019. gadā Bila Geitsa pārstāve Bridžita Arnolda sacīja, ka Geitss un Epsteins tikās vairākas reizes, lai apspriestu dažādu labdarības organizāciju turpmākās darbības.

"Bils Geitss nožēlo tikšanos ar Epsteinu un atzīst, ka tā bija kļūda," sacīja pārstāve.

Epsteins izdarīja pašnāvību cietumā 2019. gada augustā, gaidot tiesu saistībā ar federālām apsūdzībām par seksa tirdzniecības organizēšanu ar nepilngadīgiem bērniem.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu