Zviedrijas biatlona līderi stāsta, kā tērēs prēmijās nopelnīto naudu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sebastians Sāmuelsons
Sebastians Sāmuelsons Foto: AFP/SCANPIX

Zviedrijas labākie biatlonisti Sebastians Sāmuelsons un Hanna Ēberga 2020./2021. gada sezonā savas izlases dalībnieku vidū prēmijās nopelnīja visvairāk. Laikrakstam "Expressen" viņi pastāstīja, kā izlietos iegūtos līdzekļus.

"Skaidrs, ka jo vairāk naudas, jo lielākas iespējas manevrēt, lai izdevīgi ieguldītu sevī. Tagad man mājās ir elektriskais velosipēds un tas ir patīkami. Skatos, kas vēl man nepieciešams. Mēģinu izmantot naudu, lai ieguldītu sevī un savos rezultātos. Mēs domājam par treniņiem augstkalnē (ziemas olimpiskās spēles Pekinā notiks 1700 metru augstumā). Skaidrs, ka ar vairāk līdzekļiem paveras vairāk iespēju labi ieguldīt sevī," norādīja viens no Zviedrijas biatlona izlases līderiem Sāmuelsons. 

2020./2021. gada Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā Sāmuelsons ierindojās 6. vietā. 

Šī gada pasaules čempionātā viņš izcīnīja divas sudraba un divas bronzas godalgas. 

"Es krāju naudu un krāju to nākotnei, visiem jādomā par pensiju. Es pirms sezonas nomainīju dzīvesvietu, tāpēc man jāiegādājas mēbeles. Bet citādi - es neteiktu, ka esmu liela naudas tērētāja," norādīja Ēberga. 

Ēberga pasaules čempionātā izcīnīja divas bronzas un vienu sudraba medaļu. Savukārt Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā viņa ierindojās ceturtajā vietā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu