"Tagad man ir jauna dzīve." Agate Muceniece atklāti par dzīvi brīvas sievietes statusā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

32 gadus vecā aktrise Agate Muceniece pēc šķiršanās no aktiera Pāvela Prilučnija nolēma koncentrēties uz darbu un divu bērnu audzināšanu. Aktrise šobrīd bauda brīvas sievietes statusu, taču nesenā intervijā atklāja, ka šķiršanās atstājusi spēcīgas emocionālas sekas.

"Es biju ļoti atvērta un uzticīga, un bija īpaši sāpīgi apzināties, ka mīļotais cilvēks var nodot, pievilt," sacīja Muceniece.

Šobrīd aktrise mēģina uzlūkot pagātnes neveiksmes kā svarīgu dzīves mācību.

"Paldies maniem skolotājiem! Patiesībā ir lieliski, ka gāju šo brīnišķīgo ceļu, man ir divi bērni. Es ticēju šim cilvēkam līdz pēdējam. Man šķita, ka pateicoties tam, ka es vienmēr biju blakus un atdevu enerģiju, viņš guva panākumus. Viss ir beidzies, tagad man ir jauna dzīve," sacīja Muceniece.

Aktrise atzīst, ka pagaidām vēl nevēlas domāt par nopietnām attiecībām. Sieviete uzskata, ka neapdomāta laulība nav labs veids, kā aizpildīt iekšējo tukšumu. 

"Es esmu talantīga aktrise, un man vairs nav šaubu par to, lai gan agrāk tādas bija. Ja godīgi, laulībā es sāku šaubīties par sevi. Blakus cilvēkam, kurš daudz strādā un kļūst par lielu zvaigzni, es sāku domāt: "Varbūt es tiešām neesmu pietiekami talantīga?" piebilda Muceniece.

Neskatoties uz šķiršanos, Muceniece ar Prilučniju cilvēcīgi spēj sadalīt laiku, kad satikt bērnus un aktrise un uzskata Prilučniju par brīnišķīgu tēvu.

"Viņi lieliski kopā pavada laiku, viņi pastāvīgi kaut kur dodas. Un tas ir lieliski! Es esmu laimīga, jo mūsu bērni ir mūsu mīlestības augļi. Mēs ļoti mīlējām viens otru - tas bija pārsteidzošs laiks. Pāvels mīl bērnus. Turklāt man viņš arī uz visiem laikiem paliks dārgs un ļoti tuvs cilvēks," nobeigumā sacīja Muceniece.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu