VIDEO ⟩ Uzņēmēji aktīvi izmanto izbraukuma vakcināciju pret Covid-19 (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova / LETA

Ceturtdien, 13. maijā, izbraukuma vakcinācija notika Dobelē, tostarp uzņēmumā "Dobeles dzirnavnieks", kuras laikā savu pirmo poti pret Covid-19 saņēma 170 darbinieki un viņu ģimenes locekļi, vēsta "Dienas ziņas".

Kolektīvajai izbraukuma vakcinācijai var pieteikties jau no 3. maija. Interese no uzņēmumiem ir gana liela, tāpēc pakapojumu nodrošina organizācijās, kurās ir pieteikušies vismaz 40 cilvēki. Tā vietā, lai 13. maijā uzņēmuma "Dobeles dzirnavnieks" darbinieki dotos uz savu ierasto darba vietu, viņi apmeklēja sporta halli, kur saņēma poti pret Covid-19.

"Man liekas, ka svētki, jo mazliet atvieglos arī ikdienas dzīvi, kad būs savakcinējušies. No sākuma es tā kā biju noskaņota, ka pagaidām "nē", bet tad es sapratu, ka tomēr ir vajadzīgs," pastāstīja darbiniece Kintija Briede.

Cilvēki vakcinēties izvēlējušies dažādu motīvu vadīti, tomēr izšķirošais iemesls to darīt daudziem esot bijis tas, ka pašreiz var vakcinēties ar sev tīkama ražotāja vakcīnu.

Uzņēmuma vadība norādīja, ka kopā ar iepriekš vakcinētajiem, uzņēmumā jau ir vakcinējušies ap 40% no visa personāla.

"Jāsaka gan, ka es to rezultātu nevērtēju kā labu. Vairāk kā apmierinošu. Bet es ceru, ka šī diena iedos tādu papildus grūdienu un iedrošinās arī pārējos mūsu kolēģus," sacīja a/s ''Dobeles dzirnavnieks'' valdes priekšsēdētājs Kristaps Amsils.

Vakcinācijas projekta pārstāve Ieva Stūre skaidroja, ka saistībā ar noslodzi, šo pakalpojumu var izmantot vien lielāki uzņēmumi. Mazāku uzņēmumu pārstāvjiem ir jādodas pašiem uz vakcinācijas centriem.

Vismaz vienu vakcīnas devu esot saņēmis katrs piektais iedzīvotājs.

Video: LTV raidījuma "Dienas ziņas" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu