VIDEO ⟩ "Ferrari" avārija Salaspils pusē - bojā gājis zināms vlogeris ar sievu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Foto no notikuma vietas.

Naktī uz ceturtdienu, 13. maiju, Salaspils novadā, nesavaldot automašīnu "Ferrari 458", ceļu satiksmes negadījumā gājuši bojā divi cilvēki. Nu medijiem tapis zināms, ka ekskluzīvo spēkratu vadījis zināms vlogeris Artjoms Lienis un blakus pasažiera sēdeklī sēdējusi viņa sieva.

12. maijā, ap plkst. 23.50 Salaspils novadā, Salaspils pagastā uz auto ceļa Ulbroka - Ogre notika ceļu satiksmes negadījums, kurā Lienis nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca šķērslim - kokam, norādīja Valsts policijā (VP).

Portāls "Sadursme" ziņo, ka pēc aculiecinieku teiktā, uz Tallinas apvedceļa virzienā uz Saulriešiem "Ferrari" markas automobilis traucās ar ātrumu vairāk nekā 200 km/h. Pirms degvielas uzpildes stacijas "KOOL" auto vadītājs neierakstījās pagriezienā un ietriecās bērzā un aizdegās.

Sadursmē gājuši bojā divi cilvēki - Artjoms ar sievu. Policija par notikušo ir uzsākusi kirminālprocesu un skaidro notikušā apstākļus.

Artjoms Lienis plašākai publikai bija pazīstams ar vārdu xsoalxs. Savos sociālo tīklu profilos viņš izvietoja video, kuros blogeris milzīgā ātrumā traucas pa Latvijas autoceļiem.

Automobiļu tirdzniecības, restaurācijas un pārbūves uzņēmumā "Lucky Thirteen" Artjomam tika būvēts pasaulē jaudīgākais "Porsche Panamera" superauto ar vairāk nekā 1000 zirgspēku jaudu.

Negadījuma aculiecinieks

To, ka gaidāms kas nelāgs, dažas sekundes pirms sadursmes sadzirdējis arī tuvējā uzņēmumā strādājošais apsargs, kurš ceturtdienas rītā par nakts maiņā pieredzēto pastāstījis savam kolēģiem Anatolijam, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

"Viņš sēdēja būdiņā un sadzirdēja skaļu motora rēcienu. Bija skaidrs, ka tas strauji tuvojās. Viņš teica, ka nevar noteikt, cik ātri tas braucis, bet ātrums esot bijis nenormāls. Esot piecēlies, paskatījies pa logu, lai redzētu, ar ko tas beigsies. Priekšā koki, tā jau neredz.

Un pēkšņi sitiens kokos un sprādziens,"

notikumus raidījumam atstāsta netālu no negadījuma vietas strādājošais vīrietis.

Anatolija kolēģis meties ārā no sarga būdiņas un skrējis uz avārijas vietu. Taču pēc pārdesmit metru skrējiena kļuvis skaidrs, ka palīdzēt cietušajiem vairs nevar.

"Cik viņam te līdz ielai, kādi 15 metri. Teica, ka redzējis puisi, kurš sauca savu draugu, un tas neatsaucās. Viņš bija histērijā.

Un tad viņš ieraudzīja, ka tur esot bijusi arī meitene. Tā meitene dega, un viņš viņu izvilka ārā.

Esot uzreiz zvanījis ātrajai palīdzībai, kas esot atbraukusi ātri, ļoti ātri. Piebrauca, paskatījās, bet neko palīdzēt vairs nevarēja," teic Anatolijs.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu