ASV pilnīgi vakcinētajiem iedzīvotājiem nebūs jālieto sejas maskas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Miljan Zivkovic/Shutterstock

Amerikas Savienoto Valstu Slimību kontroles un profilakses centrs atcēlis prasību obligāti valkāt sejas maskas pasākumos cilvēkiem, kas noslēguši vakcinācijas pret Covid-19 procesu, vēsta LTV Ziņu dienesta raidījums "Rīta panorāma". 

ASV Slimību kontroles un profilakses centra vadītāja Rošela Valenska norādīja: "Šodien centrs atjauno norādījumus pilnīgi vakcinētiem cilvēkiem. Ikviena pilnībā vakcinēta persona var piedalīties lielās un mazās iekštelpu un āra aktivitātēs bez sejas maskas un fiziskas distancēšanās. Ja esat pilnībā vakcinēts, jūs varat sākt darīt to, ko pārtraucāt pandēmijas dēļ. Mēs visi esam noilgojušies pēc brīža, kad varēsim atgriezties pie normālas dzīves sajūtas."

ASV vakcinētajiem iedzīvotājiem sejas maskas vēl var būt obligātas sabiedriskā transporta līdzekļos, kā arī lidostās un autoostās un stacijās.

Pilnīgi vakcinētiem iebraucējiem no ārvalstīm trīs dienu laikā vēl jāveic Covid-19 testi vai jāuzrāda dokuments par atveseļošanos no tā izraisītas slimības pēdējos trijos mēnešos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu