Žurnāls: Sergejs Jēgers mainījies līdz nepazīšanai (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sergejs Jēgers/Facebook

Šajā laikā, kad Covid-19 ierobežojumu dēļ ir atcelti koncerti, operdziedātājs, kontrtenors Sergejs Jēgers pelna iztiku, savā virtuvē ražojot dažādus konservus, žurnālam "Kas Jauns" atklājis dziedātājs.

Sergejs Jēgers savu vaļasprieku – konservēšanu pārvērtis nopietnā nodarbē, tādējādi gūstot arī peļņu, ar ko norēķināties par ikdienas tēriņiem. Lai gatavo produkciju varētu realizēt, viņš nokārtojis nepieciešamās formalitātes, tādējādi viss norit likumīgi. "Kas Jauns” vēsta, ka dziedātājs jau varot lepoties ar septiņiem dažāda veida konserviem, kas tiek tirgoti deviņos veikalos.

Aptuveni sešu mēnešu laikā esot notirgotas 4000 konservējumu bundžiņas. Viņa saražoto konservējumu klāstā ir marinētas bietes gabaliņos, marinētas bietes aukstajai zupai, biešu salāti tomātu sulā, marinēti sīpoli želejā, rasoļņiks un tapšanas stadijā esot raudene tomātu mērcē un saldskābais čili čatnijs.

Turklāt šobrīd laboratorijā tiekot pārbaudīts burku sastāvs uz pusgadu un gadu, tādējādi iegūstot ilgāku tirgošanas termiņu atļauju. Tāpat arī visas pārējās pārbaudes un analīzes ir veiktas, lai dziedātājs var likumīgi ražot savu produkciju.

Kā zināms, Sergejs Jēgers jau ilgus gadus ir aizrāvies ar konservējumiem un brīvajā laikā aktīvi rosījies pa virtuvi. Kad vēl nebija Covid-19 ierobežojumi, viņš pat vadīja kulinārijas meistarklases.

Interesanti, ka arī pats operdziedātājs bieži vien sastopams mājražotāju tirdziņos, kur arī pats tirgo savu saražoto produkciju.

"Kas Jauns" operdziedātājs atklājis arī vēl kādu faktu, ka šajā laikā, rosoties virtuvē, esot arī zaudējis svaru. Nometis aptuveni septiņus kilogramus.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu