Trešdienas horoskops: 19. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Annie Spratt/Unsplash

Horoskops trešdienai, 19. maijam. 

AUNS

Darbi ies no rokas, un tu parādīsi savas līdera dotības. Taču privātā dzīve var radīt pārdomu brīžus. Neapspried neko ar cilvēkiem no malas, arī ar draugiem ne. Pašam jātiek skaidrībā.

VĒRSIS

Šodien tāda "mazās piektdienas" sajūta... Darbi jau neapstājas, taču domas lido citur. Kāds sapņo par tālu ceļojumu, kāds par mākslas baudīšanu, kāds par laisku pasēdēšanu āra terasē.

DVĪŅI

Daudz laika pavadīsi sociālajos tīklos un internetā, pārskatot jaunākās ziņas. Un, iespējams, uzdursies kādai ļoti noderīgai informācijai, kas ļaus būtiskas situācijas ieraudzīt citādā gaismā.

VĒZIS

Pievērs uzmanību naudas lietām. Ja plāno iepirkties, izveido nepieciešamo preču sarakstu. It īpaši, ja plāno iepirkties internetā. Var pārņemt azarts, un skat’ konts patukšojies.

LAUVA

Daudz uzmanības, uzslavas par darbu un komplimenti. Tas Lauvam liek lepni izslieties un parādīt sevi vēl labāk. Sekmīga diena prezentācijām un sponsoru meklējumiem.

JAUNAVA

Skaidra doma un trāpīgi situāciju vērtējumi – tavs redzējums palīdzēs darbā atrisināt kādas problēmas. Kolēģi un priekšniecība pateiks paldies. Pievakarē romantiska noskaņa.

SVARI

Izdosies tiešsaistes pasākumi un sekmīgi kontakti ar ārzemēm. Ja tā nav tava darba specifika, tad vienalga – ārzemju tēma ir ar plusa zīmi. Izpēti ceļojumus nākotnei un sazināties ar draugiem svešatnē.

SKORPIONS

Lielais stratēģis Skorpions šodien atrisinās visdažādākos lietišķos jautājumus. Arī tos, kas šķietami nonākuši strupceļā. Uz partneriem gan nevajadzētu pārāk paļauties – pats visu zināsi labāk.

STRĒLNIEKS

Lieliski sapratīsies ar cilvēkiem un tavas idejas gūs atbalstu. Kāds varbūt atradīs jaunus biznesa vai sadarbības partnerus. Vēlams papildināt profesionālās zināšanas online seminārā.

MEŽĀZIS

Kaut arī esi apdomīgs cilvēks, šodien prātā nāks dažādas azartiskas nodarbes. Piemēram, vēlme darboties ar kriptovalūtu, tirgoties biržā vai iesaistīties tīkla mārketingā. Nevajag!

ŪDENSVĪRS

Uzmanīgi ar "Napoleona plāniem". Tev ir plašs redzesloks un dažādas idejas, bet patlaban ir riski pārrēķināties. Pirms kaut ko radikāli mainīt, izvērtē visus "par" un "pret".

ZIVIS

Zivtiņas maigi sapņainas, kaut kur peld... Nekā nebija! Šodien parādīsi, kāds tev ir ķēriens. Izcelsies ar novatoriskām idejām, pamācīsi un arī iedvesmosi citus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu