Piektdienas horoskops: 21. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Tran Mau Tri Tam/Unsplash

Horoskops piektdienai, 21. maijam. 

AUNS

Nekārto darījumus ar draugiem, neaizdod un neaizņemies. Dzīve ne reizi vien pierādījusi, ka kopīgas naudas lietas var sabojāt vislabāko draudzību, un ne tāpēc, ka kāds būtu blēdis.

VĒRSIS

Darbā daudz pienākumu un atbildība, bet privātajā dzīvē un attiecībās jāgādā par saskaņu. Mājās var izcelties sīkas, sadzīviskas ķildas, ko vajadzētu risināt mierīgās sarunās.

DVĪŅI

Informāciju pārbaudi, e-pastus pārlasi, ierakstus plānotājā pārskati. Prātā jau brīvdienas, tāpēc vari nepamanīt ko svarīgu vai pieļaut kādu kļūmi. Taču kopumā noskaņojums pavasarīgi pozitīvs.

VĒZIS

Varoņdarbus plānot šodien nevajag un kalnu virsotnes sasniegt – arī ne. Klāt nedēļas nogale un laiski rāms noskaņojums. Izej pievakarē pastaigā, pasēdi kādā āra terasē.

LAUVA

Tev patīk visu darīt ar vērienu, iepirkties, palutināt savus mīļos... Iepērkoties vai pasūtot pārtiku brīvdienām internetā, ar tēriņiem nepārspīlē. Šobrīd naudu labāk pietaupīt, nevis tērēt.

JAUNAVA

Jau no paša rīta sāksi gaidīt darbadienas beigas. Kas jādara, to padarīsi, bet bez īpaša entuziasma. Pievakarē pacilāts noskaņojums un sirdī ilgas pēc piedzīvojumiem.

SVARI

Arī racionāliem jautājumiem var atrast radošu pieeju un tieši ar to tu šodien izcelsies. Kolēģi apmierināti un pašam gandarījums. Sekmīga ārzemju tēma. Kādam ar to var sasaistīties sirdslietas.

SKORPIONS

Lietišķo jautājumu risināšana ir tava stiprā puse un kaut arī jau tāds piektdienas noskaņojums, nokārtosi svarīgus jautājumus. Pievakarē ar saviem mīļajiem izrunā brīvdienu plānus.

STRĒLNIEKS

Būsi labs padomdevējs gan citiem, gan arī pats sev. Darba jautājumi risināsies tev vēlamā virzienā un arī peļņai labs laiks. Meklē jaunas izdevības.

MEŽĀZIS

Pratīsi atstāt labu iespaidu uz sadarbības partneriem vai priekšniecību, tavas idejas tiks augstu novērtētas. Nedāvini tās par baltu velti, kāds labums arī jāgūst.

ŪDENSVĪRS

Prātosi kā uzlabot darba apstākļus un produktivitāti. Visticamāk nonāksi pie secinājuma, ka nepieciešamas kādas jaunas tehnoloģiskas ierīces vai programmatūra.

ZIVIS

Mazliet piktosies uz kolēģiem par savlaicīgi nepabeigtiem darbiem, taču tad visus mobilizēsi, un ātri tiksiet galā. Pievakarē izbaudīsi rāmu mājas mieru un atpūtu

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu