Sestdienas horoskops: 22. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Karlijn Prot / Unsplash

Horoskops sestdienai, 22. maijam. 

AUNS

Brīvdienas rītā vēlēsies palutināt savus mīļos un pretī saņemsi tādas pat rūpes. Var nākties atrisināt kādus samezglojumus ģimenē vai samierināt radiniekus. Taču kopumā pozitīva diena.

VĒRSIS

Kaut arī Vērsim brīvdienas rītā labpatiktos tā kārtīgi izgulēties, šoreiz vēlme pēc jauniem iespaidiem būs stiprāka. Dabas takas, trošu ceļi, virvju trases... Gatavs doties piedzīvojumos!

DVĪŅI

Nepaliec mājās. Ja esi viens – kļūs sērīgi un garlaicīgi, Ja tev ir ģimene var sākties neliela "rīvēšanās". Toties izbrauciens pa aizraujošām Latvijas vietām dos spēcīgu pozitīvisma lādiņu.

VĒZIS

Sirsnīga saziņa ar draugiem. Jauki saslēgties tiešsaistē un patērzēt par neko. Rāma un pozitīva diena. Vienīgi sirds sāk ilgoties pēc kāda ceļojuma. Tā kā šobrīd tas nav vēlams, vari noskatīties kādu ceļojuma raidījumu.

LAUVA

Ballīte! Nav jau tā kā senākos laikos, bet tiešsaistē arī var ar draugiem saslēgties, vai šaurā lokā, ievērojot drošības prasības, kādā āra kafejnīcā pasēdēt. Pavasarīga sajūta.

JAUNAVA

Veselīgs dzīvesveids nāks par labu. Ievēro ēšanas režīmu, stiprini organismu un izmanto to vitamīnu bagātību, ko nes pavasaris. Šodien jāatpūšas un jāuzkrāj spēki.

SVARI

Kopā būšana ar mīļoto pacilās un iedvesmos jauniem darbiem. Tā ir laba sajūta, ja līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās, kas pāraug nopietnās attiecībās.

SKORPIONS

Strādāt mājās, kārtot, remontēt un stādīt? Vai doties uz randiņu? Varbūt iespējams paspēt visu. Mājas darbi veiksies, randiņš izdosies. Ja tev ir otrā pusīte, tad attiecībās uzšķilsies jauna dzirkst.

STRĒLNIEKS

Jāgādā par mieru un saticību privātajā dzīvē. Mājās atmosfēra nemierīga, mīlas lietās raibs karuselis. Varbūt šodien aizbrauc kaut kur vienatnē izvēdināt galvu.

MEŽĀZIS

Kas tas? Mežāzim šodien "lielā brāļa" sindroms? Gribas visus pamācīt un izrīkot pēc sava prāta. Mājiniekiem var būt atšķirīgs viedoklis. Lai nerodas strīdi, labāk dodieties kopā izbraucienā.

ŪDENSVĪRS

Necenties uzņemties atbildību par visu un visiem. Vairāk uzmanības velti savām atvasītēm. Jaunai paaudzei var rasties plāni un idejas, kam nepieciešams morālais atbalsts.

ZIVIS

Rosība mājās. Var sākt remontdarbus vai uzprišināt interjeru. Iegādājies mēbeles, paklājus, dekoratīvus priekšmetus. Labāk to darīt internetā, bet kaut ko gribēsies apskatīt vai aptaustīt veikalā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu