Svētdienas horoskops: 23. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kiran kichu / Unsplash

Horoskops svētdienai, 23. maijam. 

AUNS

Saimniecības darbi. Putekļu slotiņa pa gaisu, grīdas tīrītājs robotiņš dūc, un Auns pa vidu pucē, berž un izrīko mājiniekus. Vakarā tāda labi paveikta darba sajūta.

VĒRSIS

Ceļojumu un ekskursiju diena. Sēdies mašīnā, uz divriteņa vai skūtera un dodies piedzīvojumos. Prieks un gandarījums no kultūrvēsturisku objektu apskates.

DVĪŅI

Pārdomas par attiecību tēmu. Ir pienācis laiks kaut ko mainīt, lai būtu labāk un mīļāk. Tikai pašam jātiek skaidrībā ar vēlmēm. Nešaubies, nesvārsties un pasper solīti pretī savai laimei.

VĒZIS

Svarīga ģimenes tēma. Atmosfēra mājās var būt pārāk emocionāla. Tad mierīgi jāizrunājas un jārod kompromisi. Vakarā vēlams sarakstīt jaunās nedēļas darbu plānu. Būs kārtīgi jārosās.

LAUVA

Gādā par optimismu un dzīvesprieku, un atrodi laiku mīļotajam hobijam. Vari aizbraukt pie dabas, vai, ievērojot ierobežojumus un noteikumus, sarīkot mazu grila pasākumu.

JAUNAVA

Iespējamas pārmaiņas attiecību jomā. Ja tev ir otrā pusīte, tad kopā būšanā parādīsies jaunas krāsas. Derētu padomāt par aizraujošu pasākumu. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos.

SVARI

Velti uzmanību mīļotajam cilvēkam, un, ja kaut kas sakrājies uz sirds, izrunājies. Brīvajiem ļaudīm pret jaunu iepazīšanos vajadzētu izturēties ar kritisku skatu.

SKORPIONS

Īstais laiks pavasara saimniecības darbiem – ģenerāltīrīšanai, teritorijas sakopšanai, dārza labiekārtošanai un stādīšanai. Svarīga arī attiecību tēma. Maigi romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Turies tālāk no nīgriem un kašķīgiem ļautiņiem, lai nebojājas oma. Labs laiks saimnieciskiem darbiem, praktiskiem pirkumiem un rūpēm par savējiem.

MEŽĀZIS

Vēlme mainīties pašam un mainīt kaut ko savā apkārtnē. Mājas dzīvē ies diezgan nemierīgi, jāgādā par saticību un nevajadzētu sākt pārkārtojumus bez izrunāšanas ar savējiem.

ŪDENSVĪRS

Daudz dzirkstošu emociju un pozitīvs skatījums uz dzīvi. Būsi šarmants, mācēsi parādīt savu pievilcību un par simpātiju apliecinājumiem nebūs jāsūdzas.

ZIVIS

Izrādi mīļumu un rūpes par savu otro pusīti un pretī saņemsi to pašu. Brīvajiem cilvēkiem iespējama tikšanās romantiskos apstākļos. Laba intuīcija.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu