Diāna Kubasova atgriezusies Latvijā no Dubaijas (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dzīvesstila blogere, skaistumkonkursu dalībniece un modele Diāna Kubasova pēc tam, kad paviesojusies dažādās pasaules valstīs, beidzot ieradusies arī Latvijā un pavēstījusi, ka ir nokļuvusi "lauku paradīzē", proti, savu vecāku dzīvesvietā Ķegumā.

Pēdējā pusgada laikā Diāna Kubasova savā "Instagram" profilā demonstrēja savu ikdienu no dažnedažādām pasaules vietām – Bali, Amerikas un Dubaijas. Te viņa pozēja uz greznas jahtas klāja kopā ar savu māsu Simonu, te runāja par veselīgu ēdienu, atspoguļoja, kā ceļo un pārvietojas, kad pasauli pārņēmuši ierobežojumi, te stāstīja, kā meditē, tādējādi piesaistot savā dzīvē dažādus veiksmīgus notikumus un lietas.

Aizvadītās nedēļas nogalē pašmāju veiksmīgā skaistule devās no Dubaijas taisnā ceļā uz Latviju. Viņa savā "Instagram" profilā norādījusi, ka atrodas Ķegumā, kur pagāja Diānas bērnība un skolas gadi, kā arī joprojām dzīvo viņas vecāki. "Nekur nav tik labi kā mājās... Un nekur nav tik skaista daba, kā Latvijā pavasarī!

Sēžot ziedu pļavā, ziedu ietvarā un klausoties putnu dziesmās mani apņem tāds miers un harmonija..." sajūsmu par dzimto zemi neslēpj Diāna Kubasova. Viņa arī paudusi, ka lūgusi Visumam iespēju nokļūt Latvijā un viņas lūgums ir sadzirdēts.

Kopš pasauli ir pāršalcis Covid – 19 vilnis un ierobežojumi, lielāko daļu laika Diāna Kubasova pavada ārpus Latvijas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu