Četrgadīgs puika iztērējis teju trīs tūkstošus ASV dolāru, pasūtot 918 "Sūklis Bobs Kvadrātbiksis" saldējumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: gofundme.com

Mēs visi pazīstam sajūtu, kad iepirkšanās liek aizmirsties un nedaudz pārtērēties, īpaši iepērkoties internetā. Kāds četrgadīgs zēns no mammas konta iztērējis teju trīs tūkstošus ASV dolāru, nopērkot gandrīz tūkstoti "Sūkļa Boba Kvadrātbikša" ("Songebob") saldējumu, vēsta portāls "People".

Mazais Noa ir liels šīs multfilmas fans, taču nesen savai ģimenei sagādāja nepatīkamu pārsteigumu, no savas mammas konta iztērējot 2 618 ASV dolāru. Uz zēna tantes māju tika piegādāti 918 saldējumi.

Tā kā šis tiešsaistes pārtikas veikals nepiedāvā iegādāto preci atgriezt, kāda ģimenes draudzene nolēma izveidot ziedojumu vākšanas kampaņu, lai atvieglotu mammai rūpes par ģimenes labklājību pēc šiem neparedzētajiem tēriņiem.

Kampaņas organizatore Keitija Šlosa atklāj, ka Noa mamma bez viņa rūpējas vēl par diviem bērniem, paralēli mācoties par sociālo darbinieci Ņujorkā, un šādi tēriņi viņai vienkārši neesot pa kabatai.

Ziedojumu vākšana sākās pirmdien, 3. maijā, un vien divu nedēļu laikā lūgto 2 619 ASV dolāru vietā saziedoti jau gandrīz 25 tūkstoši.

"Milzīgs paldies par jūsu neizmērojamo labestību un atbalstu! Noa ir īpašs bērniņš, kurš sirgst ar autismu, tāpēc visi ziedojumi tiks virzīti viņa labsajūtai," rakstīja zēna māte.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu