VIDEO ⟩ Slavena vlogere novērtējusi Samantas Tīnas "Eirovīzijas" tērpu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Samanta Tīna Eirovīzijas dziesmu konkursa norises vietā Roterdamā atrodas jau nedēļu. Paralēli mēģinājumiem dziedātāja sniedz intervijas, un nu viņai bijusi saruna ar slaveno jūtūberi un grima entuziasti Nikiju de Jāgeri jeb "NikkieTutorials".

Nikijai vietnē "YouTube" ir 13,8 miljoni sekotāju un viņa ir šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursa oficiālā intervētāja. Viņa rubrikā "LookLab" aplūko konkursa dalībnieku tērpus.

Intervētāja sarunas sākumā atzinās, ka viņai nepatīk zaļā krāsa, taču ar labiem vārdiem novērtēja to, kā tā izskatās Samantai. "Tu to iznes ar tādu grāciju un spēku!"

Tāpat Nikija pauda apbrīnu par to, cik daudz akmeņu ir Samantas tērpam. Runājot par savu tērpu, Samanta uzsvēra, ka tā autors ir arī viņas labākais draugs - Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis).

Dziedātāja gan atzina, ka ar labāko draugu sastrādāties nav bijis viegli - abi pēc kāda strīda neesot sarunājušies pat četras dienas. "Tad mēs paraudam piecas minūtes un pēc desmit minūtēm apskaujamies un atvainojamies," atklāja Tīna, uzsverot, ka pēc visām nesaskaņām abu attiecības ir tikai uzlabojušās. 

Sarunas beigās Nikija pateicās Samantai par lieliski pavadīto laiku un novēlēja veiksmi, kā arī cerību satikties atkal nākotnē.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu