Pašmāju populārākā lielo izmēru modele veikusi plastisko operāciju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju populārākā lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča (35) veikusi vēdera plastisko operāciju un atbrīvojusies no liekās ādas, ziņo žurnāls "Privātā Dzīve".

Modelei pēc grūtniecības un krasās notievēšanas bija izveidojies tā saucamais ādas priekšauts, kas sagādāja diskomfortu gan ikdienā, gan fotosesijās. 

Latvijas populārākā lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča (35) veikusi vēdera plastisko operāciju un atbrīvojusies no liekās ādas, vēsta "Privātā Dzīve".

"Tas man neļāva valkāt visu, ko vēlos. Arī apakšveļas zīmolu fotosesijās man, rupji sakot, nācās vēderu slēpt biksītēs. Un tas man bija pieriebies," izdevumam atklāj modele, piebilstot, ka operācija izmaksāja 3000 eiro.

Mackeviča atzīst, ka saņēmusi jautājumus - kādēļ tievēt, ja jau viņa iestājas par "body positive" kustību jeb sava ķermeņa pieņemšanu? "Vispirms esmu modele un tikai tad iestājos par "body positive". (..) Varētu šķist, ka, izvēloties veikt plastisko operāciju, es grauju savu fanu priekšstatus par ķermeņa pieņemšanu, taču, no otras puses, esmu sabiedrībā zināma persona un rādu piemēru, ka arī ar kuplām formām var labi izskatīties," norāda efektīgā sieviete.

Foto: lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu