Visu laiku vecākais austrālietis dalās sava ilgā mūža noslēpumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Vecākais austrālietis atklājis savā ilgā mūža noslēpumus. Izrādās, ka viens no paņēmieniem, kas sirmgalvim palīdzējis sasniegt 111 gadu vecumu, esot vistas smadzeņu ēšana, vēsta aģentūra AP.

Pirmdien, 17. maijā, apritēja 124 dienas, kopš pensionētais liellopu audzētājs Deksters Krūgers nosvinēja savu 111 dzimšanas dienu - šajā dienā viņš bija kļuvis dienu vecāks par 2002. gadā mirušo Pirmā pasaules kara veterānu Džeku Loketu.

Krūgers sarunā ar vietējiem medijiem atklāja kādu iknedēļas triku, kas esot viņa ilgā mūža panākumu atslēga.

"Vistu smadzenes. Jūs jau zināt, ka vistām ir galvas. Tajās iekšā ir smadzenes. Kas par gardiem, maziem kumosiņiem," sacīja sirmgalvis minot, ka "tur tik tiešām ir viens mazs kumosiņš".

Kungs dzīvo sociās aprūpes centrā, kura vadītāja Melānija Kalverta sacīja, ka Krūgers, kurš raksta savu autobiogrāfiju, "iespējams, ir viens no asākajiem prātiem, kāds šeit dzīvojis".

"Viņa atmiņa, īpaši 111 gadu vecumā, ir apbrīnojama," viņa sacīja.

Austrālijas rekordu grāmatas dibinātājs Džons Teilors apstiprināja, ka Krūgers ir kļuvis par visu laiku vecāko austrālieti. Vecākā līdz šim reģistrētā austrāliete bija Kristīna Kuka, kura nomira 2002. gadā 114 gadu un 148 dienu vecumā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu