VIDEO ⟩ Pļavniekos pēc auto sadursmes viens no vadītājiem aizbrauc no notikuma vietas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Monkey Business Images/Shutterstock

Otrdien, 18. maijā, Pļavniekos, divu auto sadursmē, negaidīti viens no incidentā iesaistītajiem šoferiem notikuma vietu pameta, ignorējot faktu, ka izsaukta ceļu policija, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Nepatīkamus pārsteigumus kādai "Nissan Juke" vadītājai 18. maijā nācās piedzīvot divreiz. Pirmo reizi, kad viņas spēkratu aizķēra kāds neuzmanīgs "Audi" vadītājs, bet otro reizi, kad tas pats šoferis pēc avārijas izraisīšanas aizbēga no notikuma vietas. Negadījuma vietu pārkāpējs pameta ne uzreiz – vispirms viņš piestāja un aprunājas ar automašīnas "Nissan" īpašnieci.

Automašīnas "Nissan" vadītāja TV3 raidījumam atklāja, ka šoferis atzinies, ka ir alkohola reibumā.

Par laimi šim negadījumam ir arī aculiecinieki, kas atstāja "Nissan" vadītājai savus kontaktus un pauda gatavību redzēto atstāstīt arī ceļu policistiem. Likumsargi ziņo, ka incidents Deglava un Ilūkstes ielu krustojumā ir reģistrēts, un policijas rīcībā ir informācija par automašīnu, kura atstāja notikuma vietu. Notikušā apstākļi tiek skaidroti, turklāt, visticamāk atrast aizbēgušo šoferi un viņu sodīt, nebūs sarežģīts uzdevums, it īpaši zinot spēkrata valsts reģistrācijas numuru.

Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu