"Ārpus viņas pienākumu loka." Skolotāja nesavtīgi palīdz pirmklasniekam apgūt mācību vielu, kamēr viņš ārstējas no vēža

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: A3pfamily/Shuttersock

Kāda skolotāja no Pensilvānijas nesavtīgi darījusi visu, kas viņas spēkos, lai parūpētos, ka viņas pirmās klases skolēns apgūst visu mācību vielu, kamēr viņš cīnās ar vēzi, vēsta portāls "People".

Harisonam Koneram pagājušajā gadā diagnosticēja leikēmiju, pēc kā viņa skolotāja Barbara Heima sāka zēnu regulāri apmeklēt viņa mājās, kā arī zvanīt platformā "Zoom".

Heima ir skolotāja jau 35 gadus, un viņa zina, cik svarīgi ir apgūt mācību vielu, tāpēc viņa parūpējās, lai zēns būtu gatavs atgriezties skolā, kad būs atveseļojies.

"Tas man sagādāja prieku, jo redzēju, ka viņš grib mācīties. Viņš bija saviļņots, bet dienās, kad nejutās labi, viņš no mācībām atpūtās," stāstīja skolotāja.

Heima pastāstīja, ka pirmoreiz pamanījusi, ka Harisonam kaut kas nav kārtībā 2019. gada nogalē. Viņš nodarbības neesot vairs bijis tik aktīvs, bet spēlēšanās laikā esot kļuvis bāls.

Drīz vien viņam atklāja leikēmiju.

"Viņš ir brīnišķīgs zēns. Ar viņu nodarbībās ir tik jautri. Klasē varētu sēdēt 100 mazu Harisonu, bet jūs labprāt gribētu vēl, jo viņš vienkārši ir burvīga kompānija. Viņš mīl mācīties jaunas lietas," atklāja Heima.

Zēna ģimene ir ļoti pateicīga skolotājai par visu viņas ieguldīto laiku.

"Nākt viņu mācīt mājās ir tik ārpus viņas pienākumu loka. Kopš brīža, kad uzzinājām, ka Harisons ir slims, viņa ir rūpējusies par labiem vārdiem skolā, lai mūsu mazo zēnu atcerētos. Viņa ir brīnišķīga," stāstīja zēna mamma.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu