VIDEO ⟩ Bertānam sezonas sliktākais sniegums vienā no "Wizards" nozīmīgākajiem mačiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: EPA/Scanpix

Aizvadītajā naktī Austrumu konferences "play-in" turnīra pirmajā mačā zaudējumu piedzīvoja Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards".

"Wizards" viesos ar rezultātu 100:118 (21:27, 33:25, 26:38, 20:28) piekāpās Bostonas "Celtics" basketbolistiem.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 32 minūtes 46, gūstot vien četrus punktus. Latviešu uzbrucējs grozā raidīja vienīgo divpunktu metienu un divus no diviem sodiņiem, tomēr netrāpīja nevienu no septiņiem tālmetieniem. 

Vēl latvieša kontā šajā spēlē viena atlēkusī bumba un trīs personīgās piezīmes. Šo spēli Bertāns noslēdza ar lietderību -23, kas bija sliktākais rādītājs komandā.

"Wizards" rindās ar 22 punktiem rezultatīvākais bija Bredlijs Bīls, kurš, kā tika ziņots pirms mača, vēl nav sadziedējis augšstilba muskuļa savainojumu. Rasels Vestbruks šajā spēlē izcēlās ar 20 punktiem, 14 bumbām zem groziem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

"Celtics" uzvaru lielā mērā sekmēja viņu līderis Džeisons Teitams, kurš šajā spēlē atzīmējās ar 50 punktiem. Tāpat jaunā uzbrucēja kontā arī četras rezultatīvas piespēles un sešas bumbas zem groziem. 29 punktus Bostonas labā guva arī pieredzējušais Kemba Volkers.

Otrā Austrumu "play-in" turnīra mačā vēl pārliecinošāku uzvaru (144:117) pār Šarlotas "Hornets" izcīnīja Indianas "Pacers". Šajā spēlē ar daudzpusīgu sniegumu atzīmējās lietuvietis Domants Sabonis (14 punkti, 21 atlēkusī bumba un deviņas rezultatīvas piespēles).

Tas nozīmē, ka "Wizards" pretinieki cīņā par astoto vietu austrumu izslēgšanas spēlēs būs "Pacers" basketbolisti. Mačs norisināsies ceturtdien, 20. maijā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu