Aptauja ⟩ Ko tu domā par Latvijas zaļo zeltu? (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvija var lepoties ar daudz ko - pie mums dzīvo ne tikai talantīgākie dziedātāji un skaistākās sievietes, bet arī daba Latvijā ir elpu aizraujoša. Jo īpaši mūsu zaļais zelts - mežs. Aicinām līdz ceturtdienai, 27. maijam, iesūtīt savas sajūtas, viedokļus, pieredzes stāstus un domas par mežiem Latvijā, kas tiks apkopoti un publicēti portālā "Apollo.lv"!

Latvija ir viena no retajām valstīm, kur mežā atļauts brīvi pārvietoties, vākt ogas un sēnes, un pat kurināt ugunskuru un nakšņot. Tāpat izrādās, ka doties mežā vērtīgi arī, lai mazinātu ikdienas stresa izraisītās blaknes - lai gan pasaulē meža terapija kā efektīva ārstniecības metode labi pazīstama arī ārstu aprindās, pie mums dakteru kabinetos par to īsti nerunā.

Ko tu esi piedzīvojis vai novērojis mežā? Vai esi atguvis enerģiju pēc pilnīga spēku izsīkuma, varbūt dejojis un gavilējis, līdzīgi kā galvenie varoņi Jāņa Streiča filmā "Likteņdzirnas", pielasījis pilnu grozu sēņu un ogu vai varbūt pieredzējis, kā savas lietas mežā savstarpēji kārto dzīvnieki

Pieredzes stāstus gaidīsim līdz ceturtdienai, 27. maijam, kad tie tiks apkopoti un publicēti portālā "Apollo.lv"!

Raksts tapis sadarbībā ar PEFC.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu