"Katram snaiperim ir savas "aukstās" spēles." Bertāns pēc neveiksmīgā mača pret "Celtics"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns aizsardzībā
Dāvis Bertāns aizsardzībā Foto: EPA/Scanpix

Ar komentāriem par pagājušās nakts zaudējumu pirmajā Austrumu konferences "Play-in" turnīra spēlē nāca klajā Vašingtonas "Wizards" latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 100:118 piekāpās Bostonas "Celtics" basketbolistiem.

Bertānam šajā mačā bija neveiksmīgs sniegums. Latvietis netrāpīja nevienu no septiņiem tālmetieniem, grozā raidot vienīgo divpunktu metienu, kā arī abus sodiņus.

Pēc spēles Bertāns sarunā ar medijiem komentēja aizvadītās nakts sniegumu, sakot: "Katram snaiperim ir savas "aukstās" spēles. Šī bija viena no tām."

Cīņā par Austrumu konferences astoto pozīciju "Wizards" basketbolistiem nāksies spēkoties ar Indianas "Pacers" vienību.

"Wizards" pēdējā pusotra mēneša laikā ar "Pacers" ir aizvadījusi trīs spēles, uzvarot visas no tām. Tomēr Bertāns uzskata, ka šī būs pavisam cita spēle.

"Dažreiz ir grūti uzvarēt vienu un to pašu komandu vairākās spēlēs pēc kārtas. Šobrīd mēs šo spēli uztveram kā izslēgšanas spēļu sērijas septīto maču. Nezinu, kas viņiem spēlēs. Rīt to apskatīsimies. Nedomāju, ka tā būs tā pati komanda, ar ko spēlējām iepriekš," sacīja Bertāns.

Izšķirošo maču pret "Pacers" vienību "Wizards" aizvadīs naktī uz piektdienu. Spēle norisināsies Vašingtonā un tās sākums paredzēts plkst. 3 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu