Dons atklāj, kā ticis pie sava skatuves vārda (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

360TV šovā "Pasaki to skaļi" mūziķis Dons jeb Arturs Šingerejs atklāja, kā tālajā 2003. gadā, kad piedalījās šovā "Talantu Fabrika", ticis pie sava skatuves vārda. 

Iemīļotais mūziķis un dziesmu autors Dons jeb Arturs Šingirejs kļuva pazīstams piedaloties šovā "Talantu Fabrika," kur sevi pieteica ar šo skanīgo skatuves vārdu.

Taču, kāpēc tieši šāda vārda izvēle? Un kāda tam ir nozīme paša mūziķa dzīvē? To viņš pastāstīja kanāla 360TV šovā "Pasaki to skaļi", uz kuru viņu aicināja dziedātāja Aminata, lai veltītu sirsnīgus pateicības vārdus savam iedvesmas cilvēkam.

Lai arī Dons atklāti sacīja, ka pārsteigumi viņam nepatīk, raidījuma studijā ieraugot Aminatu viņš neslēpa savu aizkustinājumu, atzīstot - jūtas pagodināts, ka spējis kādu tik ļoti iedvesmot un atbalstīt.

Abi mūziķi sarunā atklāja, kā pagājusi viņu bērnība un aizsākusies muzikālā karjera. Tāpat dalījās savos aizskatuves "mednieku stāstiņos" - gan par to, kā ticis aizmirsts koncerrttērps un nācies uzstāties šortos, gan kādu īpaši amizantu notikumu, kad, iesildoties skatuvei, gadījies ar elegantu boksa paņēmienu iesist kolēģim.

Vaicāts, kā ticis pie sava skatuves vārda, Dons pastāstīja, ka savulaik, startējot "Fabrikā", viņam bijuši padomā divi varianti – Dons un Pols. Tieši fakts, ka Latvijā ir pieejams saldējums ar šādu pat nosaukumu, licis mūziķim pieņemt lēmumu par labu Donam.

"Pasaki to skaļi" vadītājs Lauris Reiniks, interesējās, ko īsti nozīmē "Dons" – vai vārdam iedvesmojuši meksikāņu seriāli vai vēsturiski pasaules notikumi?

"Tas ir skanīgs vārds – Dons Karleone, Dons Kihots... – tā ir kā uzruna uz skatuves vai kameru priekšā," atklāja mūziķis.

Vairāk par mūziķu amizantajiem skatuves notikumiem uzzini video!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu