Eirovīzijas skatuvi iekarot ieradies arī pasaulslavenais reperis Flo Rida

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā 20. maijā kopā ar Sanmarīno pārstāvi Senhitu uz skatuves kāps un uzstāsies arī amerikāņu reperis Flo Rida.

"Kā klājas, Nīderlande? Šeit Flo Rida! Esmu patīkami satraukts redzēt jūs visus Eirovīzijas dziesmu konkursā. Es kāpšu uz skatuves kopā ar superzvaigzni, talantīgo Senhitu, lai kopā izpildītu mūsu jauno dziesmu "Adrenalina". Ir laba sajūta atgriezties Eiropā pēc tik ilga laika. Esmu pateicīgs, ka varu atkal uzstāties, pie tam uz lielākās skatuves pasaulē!" savā paziņojumā sacīja reperis.

Noprotams, ka reperis Eirovīzijas norises vietā ieradās 18. maijā.

Sanmarīno delegācija jau pirms mēģinājumiem lūdza īpašu atļauju Eirovīzijas dziesmu konkursa rīkotājiem, lai varētu iekļaut reperi savā priekšnesumā. 

"Reaģējot uz Sanmarīno delegācijas lūgumu, EBU (Eiropas Raidorganizāciju apvienība) vienojās piešķirt delegācijai atļauju izmantot repera aizstājēju savas dziesmas pirmajā un otrajā mēģinājumā ar nosacījumu, ka Flo Rida ieradīsies Roterdamā savlaicīgi, lai uzstātos ģenerālmēģinājumos, kā arī tiešraidēs," teikts EBU paziņojumā.

Reperis Flo Rida plašāku atpazīstamību ieguva 2007. gadā ar dziesmu "Low". Tāpat viņš izdevis tādus hitus kā "Right Round", "Club Can't Handle Me", "Good Feeling", "Wild Ones", "Whistle" un citus.

Flo Rida ir pārdevis vairāk nekā 100 miljonus albumu kopiju.  

Atgādinām, ka Latvijas pārstāve Samanta Tīna arī uzstāsies otrajā pusfinālā ar dziesmu "The Moon is Rising". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu