"Izskatās, ka man atkal būs jāsalauž viņa galvaskauss." Fjūrija un Džošua gadsimta cīņu, visticamāk, būs jāpārceļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders un Taisons Fjūrijs
Deontejs Vailders un Taisons Fjūrijs Foto: AP/ Scanpix

Arvien reālāks sāk šķist variants, kurā ilgi gaidītā supersmagsvaru boksa cīņa starp britiem Entoniju Džošua un Taisonu Fjūriju tiks pārlikta uz tālāku datumu, jo savu revanša cīņu vēlas aizvadīt Deontejs Vailders.

Pēc tam, kad Fjūrijs un Vailders 2018. gadā cīnījās neizšķirti, abi bokseri parakstīja divu cīņu līgumu. 2020. gada februārī Fjūrijs amerikāni uzveica ar tehnisko nokautu un Vailders aktivizēja līgumā atrunāto punktu par revanša cīņu.

Aizvadītajā gadā dažādu iemeslu dēļ Fjūrija un Vaildera revanša cīņa nenotika. Tagad, kad jau ir izsludināta Fjūrija un Džošua supercīņa, Vailders vērsās arbitrāžas tiesā, kur tika piespriests viņam labvēlīgs lēmums. Tiek ziņots, ka Vailderam revanša cīņu pret Fjūriju ir jāaizvada līdz 15. septembrim.

Ņemot vērā, ka Fjūrija un Džošua duelis tika nosprausts 14. augustā, šai cīņai, visticamāk, būs jāuzgaida.

Fjūrijs savā "Instagram" kontā arī atklāja summu, ko Vailders pieprasīja par atkāpšanos no savām tiesībām uz revanša cīņu.

"Par kādu izsmieklu ir kļuvis Vailders... Viņš man prasīja 20 miljonus, lai paietu malā. Izskatās, ka man atkal būs jāsalauž viņa galvaskauss," savā "Instagram" kontā rakstīja Fjūrijs.

Gan Vailders, gan Fjūrijs kopš pieminētā abu bokseru dueļa aizvadītā gada februārī nav devušies ringā. Savukārt Entonijs Džošua 2020. gada decembrī pieveica bulgāru Kubratu Puļevu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu