"O, kur tad tu liksi savu kroni?" Samantai Tīnai pēc nekvalificēšanās "Eirovīzijas" finālā emocijas sit augstu vilni (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Es izdarīju visu tā, kā es gribēju!" šī gada Latvijas pārstāve "Eirovīzija" pēc nekvalificēšanās finālam vietnē "Instagram" nāca klajā ar video paziņojumu saviem sekotājiem. 

"Zini, kā ir? Ir reāli kruti, vai ne? Pamēģiniet jūs šitam visam iziet cauri! Un tie, kad mēs atbrauksim mājās, mums kaut ko teiks: "Ooo, kur tad tu liksi savu kroni?" Mums vēljoprojām ir kronis, vai ne?" video saka Samanta, kura Eirovīzijas dziesmu konkursā piedalījās ar dziesmu "The Moon is Rising". 

"Tā kā, ziniet ko, mīļie? Es lepojos ar to, ko mēs izdarījām, es lepojos ar savām meitenēm, es lepojos ar savu komandu. Es uzskatu, ka es godam iznesu Latvijas vārdu Eiropā. Mēs izdarījām visu, ko mēs varējām.

Šī ir tā lieta, ko es teicu, ka es gribu pēc skatuves - sev pateikt, ka es sev varu uzsist pa plecu, un teikt: "Es izdarīju visu tā, kā es gribēju!"" video sacīja dziedātāja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina)

Atgādinām, ka Latvijai kopš 2016. gada nav izdevies iekļūt Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā. 

Šogad par uzvaru konkursā sacentīsies 26 valstis - Nīderlande, Albānija, Serbija, Bulgārija, Moldova, Portugāle, Islande, Sanmarīno, Šveice, Grieķija, Somija, Norvēģija, Izraēla, Krievija, Azerbaidžāna, Malta, Lietuva, Kipra, Zviedrija, Beļģija, Ukrainas, kā arī tā saucamais "lielais piecinieks" – Francija, Itālija, Vācija, Spānija un Lielbritānija.

Foto un video: Samantas Tīnas uzstāšanās Eirovīzijas otrajā pusfinālā

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu