VIDEO ⟩ "Nebaidies, mazais puika." Mairis Briedis met izaicinājumu skandalozajam "jūtūberim" Džeikam Polam (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis.
Mairis Briedis. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis savā "Instagram" kontā ir metis tiešu izaicinājumu skandalozajam "jūtūberim" Džeikam Polam.

Pēdējā gada laikā Džeiks Pols cīņas sporta vidē ir iemantojis lielu popularitāti ar cīņām pret bijušo basketbolistu Neitu Robinsonu, kā arī bijušo jaukto cīņas mākslu (MMA) zvaigzni Benu Askrenu.

Fani jau ilgi gaida, kad Pols beidzot piekritīs cīņai pret īstu bokseri, jo domājams, ka tikai retais paredz "jūtūberim" kaut mazākās iespējas boksa ringā uzvarēt aktīvu, sava svara bokseri.

Arvien aktīvāk savu vārdu pārmācītāja lomai piesaka latviešu bokseris Mairis Briedis un viņa pārstāvji. Jau aprīļa beigās Briedis savā "Tik Tok" kontā uzrunāja Polu.

"Hei, Džeik! Es esmu ģērbies tāpat kā tu, bet viena lieta pietrūkst. Tā ir josta. Un to par naudu nevar nopirkt," sacīja Briedis.

Šonedēļ Polam cīņu ar Briedi piedāvāja latvieša promoteris Kalle Zauerlands: "Hei, Džeik Pol, būšu priecīgs saorganizēt tavu iespēju cīnīties par Maira Brieža jostām. Tikai ar vienu nosacījumu. Ja tu zaudē, tev jāpamet bokss... Vienojušies?"

Tomēr tagad izaicinājumu Polam tiešā veidā ir metis arī pats Briedis: "Džeik, es zinu, ka tu šobrīd skaties šo video. Nebaidies, mazais puika."

Brieža īpašumā šobrīd ir Starptautiskās boksa federācijas (IBF), žurnāla "The Ring" un Pasaules boksa supersērijas (WBSS) čempiona tituli. Savukārt Pols kopš profesionālā boksera licences iegūšanas ir aizvadījis trīs cīņas, uzvarot tās visas.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu