Lady Gaga atklāj, ka 19 gadu vecumā viņu izvarojis mūzikas producents (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dziedātāja Lady Gaga
Dziedātāja Lady Gaga Foto: Reuters/ScanPix

35 gadus vecā dziedātāja Lady Gaga atklāja, ka 19 gadu vecumā kļuvusi par seksuālās vardarbības upuri. 

Lady Gaga par savu pieredzi runāja jaunajā prinča Harija un amerikāņu televīzijas slavenības un uzņēmējas Opras Vinfrijas producētajā dokumentālajā filmā "The Me You Can't See" ("Es, kuru jūs neredzat"), kas vēsta par garīgo veselību. Tajā ar saviem stāstiem dalās arī princis Harijs un Opra Vinfrija. 

"Man bija 19 gadi un es strādāju mūzikas nozarē. Producents man teica: "Novelc drēbes." Es viņam atteicu. Es aizgāju, tad viņš man teica, ka sadedzinās visus manu nošu pierakstus. Pēc tam viņš neapstājās. Viņš visu laiku man prasīja noģērbties, un es vienkārši sastingu. Neatceros, kas notika tālāk," sacīja Lady Gaga. 

Dziedātāja sacīja, ka sākumā jutusi stipras sāpes, bet pēc tam - pilnīgu tukšumu. 

Pēc šī notikuma zvaigznei bijis nervu sabrukums, un viņa ieslīgusi smagā depresijā. Dažus gadus vēlāk dziedātāja nonākusi slimnīcā, kur viņa saņēmusi psihiatrisko aprūpi.

"Es biju slima vairākas nedēļas. Tad es sapratu, ka tās ir tās pašas sāpes, kuras piedzīvoju, kad vīrietis, kurš mani izvaroja, atstāja mani stāvoklī ar bērnu. Es visu laiku vēmu," sacīja dziedātāja. 

Dziedātāja sacīja, ka pēc izvarošanas producents viņu ieslēdzis ierakstu studijā, kur turējis vairākus mēnešus un izturējies kā pret pameslu.  

Lady Gaga piebilda, ka nolēmusi nekad neatklāt šī producenta vārdu, jo vairs nekad nevēlas viņu satikt. Pēc šī notikuma dziedātāja sākusi sev fiziski darīt pāri. 

Viņai bija nepieciešami trīs gadi, lai atrastu veidus, kā tikt galā ar saviem iekšējiem dēmoniem. Tagad viņa joprojām turpina savu ceļu uz iekšēju mieru un strādā pie savas emocionālās un garīgās veselības. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu