Zuzāns apstiprina baumas par savas 40 gadus ilgās laulības šķiršanu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Zuzāns un Dina Zuzāne
Jānis Zuzāns un Dina Zuzāne Foto: Ieva Čīka/LETA

Miljonārs, azartspēļu zāļu saimnieks un mākslas mecenāts Jānis Zuzāns un viņa sieva, arī mecenāte un mākslas kolekcionāre, Dina Zuzāne nolēmuši šķirt 40 gadus ilgo laulību, kurā dzimušas divas meitas.

Sarunā ar "Apollo.lv" Jānis Zuzāns pastāsta, ka šobrīd notiek viņa un nu jau bijušās sievas Dinas oficiālās laulības šķiršanas process:

"Esam vienojušies, ka pēc šķiršanās paliksim labi draugi, jo mūsu laulībā ir dzimušas divas meitas."

Pārim šķiroties tāpat arī būs jādala manta, īpašumi un miljoni. Pagājušajā vasarā žurnālam "Pastaiga" Dina Zuzāne bija atklājusi, ka nevienu brīdi nav uzskatījusi, ka bizness un nauda ir tikai Jānim, bet gan viss esot abiem kopīgs. "Lursoft" datu bāzē atrodama informācija, ka 2010. gadā Dina un Jānis Zuzāns noslēguši laulības līgumu, kas paredz visas mantas šķirtību.

Pāris apprecējās 1986. gada janvārī, bet abu attiecības jau sākušās krietni ātrāk. Jānis un Dina Zuzāni daudzu gadu garumā roku rokā apmeklēja gan operu un baleta pirmizrādes, gan citus saviesīgus sarīkojumus, prezentācijas un koncertus, kā arī mākslas izstādes. Tāpat arī viņi ir vieni no Latvijas populārākajiem mākslas mecenātiem.

Pāris par savu laulības dzīvi publiskajā telpā runāja atturīgi, neieslīgstot privātās detaļās. Abu laulības dzīvē ir dzimušas divas meitas - Elīna Janevica un Kristīne Zuzāne, kas arī kopā ar vecākiem pievērsušās mākslas popularizēšanai un atbalstam.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu