"Bija reāli kruti!" Samanta Tīna savu uzstāšanos "Eirovīzijā" noskatījusies vairākkārt un ir lepna par paveikto (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Samanta Tīna uz Eirovīzijas lielās skatuves Roterdamā
Samanta Tīna uz Eirovīzijas lielās skatuves Roterdamā Foto: EBU / Thomas Hanses

Samanta Tīna pēc sava ''Eirovīzijas'' otrā pusfināla priekšnesuma noskatīšanās atzinusi, ka viņa lepojas ar redzēto. 

Samantai Roterdamā pievienojās arī kanāla STV Pirmā! realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" komanda. Kā liecina vietnē "play.1188" publiskotais video ieskats, dziedātāja pēc uzstāšanās uzrunāja savu komandu: "Nu, ko es varu pateikt? Nu p*****, nu! Bija reāli kruti! Nu tā, ka es nezinu..."

Reaģējot uz kritiku par iespējamo šķībo dziedāšanu, Samanta norādīja: "Nu tur nenormālam guru zināšanām [jābūt], kuram tur kaut kāds ceturtdaļas, vai, es nezinu, vēl mazāks tonis kaut kur, šur tur... (..)"

Latvijas pārstāve uzsvēra, ka neuzskata sevi par ierakstu mūziķi, bet vairāk dod priekšroku dzīvajam izpildījumam, un savu priekšnesumu labāku nevarēja iztēloties. "Es vienkārši maucu dzīvajā, un es šo šeit arī izdarīju.

Es reāli nomaucu dzīvajā, es dabūju tādu publikas atbalstu, viss vienkārši bija bomba, kruta, nereāli, es ar to lepojos!

Es noskatījos n-tās tūkstoš reizes, un Kaspars [Blūms-Blūmanis jeb Kašers, Samantas skatuves tērpa autors un labs draugs - red.] zina, cik es esmu nereāli kritiska pret sevi, nenormāli! Man pedikīrs kājām ir pajucis, un man liekas, ka man visa zeme ir apgriezusies kājām otrādi. Es esmu nenormāli kritiska pret sevi, nenormāli! Man tas ir no bērnības, un es tur neko nevaru izdarīt - tā es esmu audzināta. Ko tu gribi, mana mamma ir skolotāja, tēvs policists.

Bet to, ko es jau šajā kritiskajā noskaņojumā skatos "YouTube", man patīk tā meitene, man patīk tas, kas notiek uz skatuves, man patīk to, ko viņa dara, man patīk to, kā viņa sevi pasniedz.

Un, ja es būtu tā meitene, es pateiktu - f*** you, b****, vienkārši! Tas bija f**** kruti!" savu priekšnesumu vērtē pati Samanta.

Jau vēstījām, ka Latvijai neizdevās kvalificēties Eirovīzijas dziesmu konkursa finālam, kas paredzēts 22. maijā Roterdamā. 

Šogad par uzvaru konkursā sacentīsies 26 valstis - Nīderlande, Albānija, Serbija, Bulgārija, Moldova, Portugāle, Islande, Sanmarīno, Šveice, Grieķija, Somija, Norvēģija, Izraēla, Krievija, Azerbaidžāna, Malta, Lietuva, Kipra, Zviedrija, Beļģija, Ukrainas, kā arī tā saucamais "lielais piecinieks" – Francija, Itālija, Vācija, Spānija un Lielbritānija.

Foto: Samantas Tīnas uzstāšanās ''Eirovīzijas'' dziesmu konkursa otrajā pusfinālā

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu