Pirmdienas horoskops: 24. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 24. maijam.

AUNS

Pirmdiena nemierīga diena. Nevar saprast, pie kura darba ķerties vispirms. Galvenais – bez steigas. Dari visu mierīgi un, ko nevari šodien paspēt, to atliec uz vēlāku laiku.

VĒRSIS

Darbā neliela emocionālā spriedzīte, bet nevajag iesaistīties strīdos. Laba diena jaunas informācijas iegūšanai, peļņai un biznesa darījumiem.

DVĪŅI

Komunikablie Dvīņi vilku no meža ārā izrunās. Šodien izdosies nokārtot visdažādākos jautājumus. Viegli, nepiespiesti – ar smaidu. Šis un tas pārrunājams sirdslietās.

VĒZIS

Lielus varoņdarbus neplāno, kaut arī... ai, kā gribētos. Iespējama pārsteidzīga rīcība, tāpēc labāk mierīgi izveidot tuvāko dienu darbu sarakstu un tikai tad ķeries klāt.

LAUVA

Šodien nevajag teikt, ka visu zini labāk. Var atklāties, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu. Taču viss ir labojams – piesakies tiešsaistes mācībām vai konsultējies ar pieredzējušākiem kolēģiem.

JAUNAVA

Kolēģi vai darījumu partneri augstu novērtēs tavas darba spējas un zināšanas. Laba diena darījumu sarunām, bet finansēm gan jāvelta pastiprināta uzmanība. Daudz netērējies.

SVARI

Emocionāla diena. Būs diezgan grūti koncentrēties jaunās nedēļas darbiem. Ķeries pie tiem pamazām un nezaudē optimismu. Iedvesma atnāks pamazām.

SKORPIONS

Lietišķie plāni var mainīties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Kāds kolēģis atcels dalību attālinātā sanāksmē, kādam saniķosies tehnika. Beidz darbu ātrāk un vakarā ļaujies romantikai.

STRĒLNIEKS

Labāk viens sens draugs nekā simts jaunu paziņu. Šodien paļaujies tikai uz pārbaudītiem cilvēkiem vai labāk dari visu pats. Var rasties jaunas idejas par peļņu.

MEŽĀZIS

Cilvēki taujās padomu, un labi noderēs dzīves gaitā uzkrātā pieredze. Darbi ies no rokas, tu saskatīsi arī finansiālo izdevīgumu, tikai neuzņemies pārāk daudz.

ŪDENSVĪRS

Informāciju, kas šķiet svarīga, pārbaudi vairākos avotos, lai neuzķertos uz fake news. Domas šodien vairāk pie sirdslietām, nevis nopietniem darbiem.

ZIVIS

Rīkojies uzmanīgi ar naudu. It īpaši tad, ja iepērcies internetā. Virtuālo preču piedāvājumā var zust kontrole pār virtuālās naudas tēriņiem. Neaizdod un neaizņemies.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu