Piecas Zodiaka zīmes, kuras skūpstīšanās jomā ir īsti profesionāļi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: conrado/shutterstock.com

Gaidīt pirmo skūpstu mēdz būt aizraujošāk un patīkamāk nekā pats skūpsts. Lai būtu mazliet vieglāk prognozēt, kā noritēs ilgi gaidītais brīdis, astrologi ir nosaukuši Zodiaka zīmes, kuras šajā jomā ir profesionāļi, vēsta portāls "Cluber".

Lauva

Nosaukuma "saldākās lūpas" īpašnieks, protams, ir Lauva. Viņa skūpsts aizvedīs jūs debesīs un liks aizmirst par visiem citiem, kurus iepriekš esat skūpstījis. Lauvas kaislīgā daba, kas zina savu vērtību, saprot savu seksualitāti un pievilcību - ideāla pirmā randiņa recepte! Aizver acis un ļaujies burvībai!

Jaunava

Jaunavas ir ļoti divdomīgas un daudzšķautņainas, tās vienlaikus var būt kaislīgi mīļotāji un aizkustinoši romantiķi. Šī Zodiaka zīme prasmīgi apvieno aptuvenu pašpārliecinātību ar maigumu un precizitāti, neapzināti izjūt īsto brīdi. Pirmais skūpsts būs kā filmās - ideāls.

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir kaisles pārpilni. Viņi izjūt savas sajūtas uzreiz un tik spilgti, ka šīs simpātijas nevar aizmirst. Skūpsts būs neticami karsts!

Auns

Auns ir stabila zīme, kas rūpīgi sagatavojas visam. Pat skūpstam. Nav spontanitātes, tikai precīzs rīcības plāns, ko pārbauda gadu ilgā prakse un kas darbojas katru reizi. Auns spēlēsies ar tevi un sniegs iespaidus, kas paliks atmiņā ilgi.

Vēzis

Vēžiem patīk skūpstīties un nodoties šai nodarbei patiesi un entuziastiski. Arī šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir pietiekami drosmīgi, lai uzsāktu tuvību, viņi negaidīs, kamēr kaisles objekts būs tam gatavs. Pirmais lūpu pieskāriens būs skaists, aizraujošs, aizraujošs. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu