Covid-19 ⟩ 100 cilvēki no Ķīpsalas vakcinācijas centra rindas tiks novirzīti un sapotēti Kongresa nama vakcinācijas punktā (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Sestdien, 22. maijā, pie Ķīpsalas vakcinācijas centra izveidojusies gara cilvēku rinda. "Tiek sūtīti papildspēki," ziņo Vakcinācijas birojs mikroblogošanas vietnē "Twitter", aicinot cilvēkus nepulcēties un neuzkavēties. 100 cilvēki no tās tiks novirzīti un sapotēti Rīgas domes Kongresu nama vakcinācijas punktu.

Mazinot izveidojušos rindu pie vakcinācijas centra Ķīpsalas hallē, 100 cilvēki no tās tiks novirzīti un sapotēti Rīgas domes Kongresu nama vakcinācijas punktā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes priekšsēdētāja Mārtiņa Staķa (PP) padomnieks Aleksis Zoldners.

Zoldners informēja, ka šīs personas jau ir saņēmušas individuālu uzaicinājumu ierasties uz minēto vakcinācijas punktu.

Savukārt Vakcinācijas projekta nodaļas "twitter" konta ieraksts vēsta, ka uz plkst.16 rinda pie vakcinācijas centra Ķīpsalas hallē ir aptuveni 40 minūšu gara, tāpēc centrs strādās līdz plkst.20 un vakcinēs visus, kam šodien bija pieraksts.

Jau ziņojam, ka pPlānošanas problēmu dēļ liela mēroga vakcinācijas centrā Ķīpsalas hallē izveidojušās iedzīvotāju rinda, taču veselības resors sola, ka cilvēki bez vakcīnām nepaliks.

Ja ir iespēja, nestāviet rindā tagad vai brauciet saņemt vakcīnu vakarpusē. Centrs strādās tik ilgi, lai visi, kam šodien vakcīnu jāsaņem, to saņemtu.

Vakcinācijas projekta nodaļas pārstāve Ieva Stūre aģentūrai LETA pastāstīja, ka vakcinācijas pakalpojuma sniedzēja pusē radušās plānošanas problēmas, taču patlaban ir norīkotas papildus vakcinētāju brigādes un tuvākās stundas laikā rindai vajadzētu beigties. 

Veselības ministrijā aģentūru LETA informēja, ka rinda izveidojusies vakcinācijas pakalpojuma sniedzēja SIA "Veselības centra 4" plānošanas kļūdas dēļ.

Lai nebūtu jāstāv rindā, iedzīvotāji aicināti, ja iespējams, nākt pēc vakcīnas vakarpusē vai arī sazināties ar vakcinācijas pakalpojumu sniedzēju pa e-pastu: "vakcinacija@vc4.lv", lai vienotos par citu vakcīnu saņemšanas laiku.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu