Bertānam karjeras rezultatīvākais "play off" mačs zaudējumā pret "76ers"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP / Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu sērijas pirmajā mačā piekāpās Filadelfijas "76ers" komandai.

"Wizards" šajā spēlē ar rezultātu 118:125 (28:27, 34:34, 31:38, 25:26) piedzīvoja zaudējumu pret "76ers" vienību, izslēgšanas spēļu sērijā nonākot zaudētājos ar 0-1.

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 27 minūtes un 54 sekundes, gūstot 14 punktus (1/2 2p., 4/8 3p., 0/0 1p.). Tāpat latvieša kontā arī piecas bumbas zem groziem, kā arī pa vienam bloķētam metienam un rezultatīvai piespēlei. Šo spēli viņš noslēdza ar lietderību +9.

Latvietim šis mačs bija rezultatīvākais viņa izslēgšanas spēļu karjerā.

"Wizards" rindās rezultatīvākais bija Bredlijs Bīls, kurš atzīmējās ar 33 punktiem un 10 bumbām zem groziem. Savukārt Raselam Vestbrukam šajā spēlē bija 16 punkti un 15 rezultatīvas piespēles. Abiem "Wizards" līderiem arī pa sešām kļūdām.

Sevišķi dārga bija tieši Vestbruka sestā kļūda, jo 37 sekundes līdz mača beigām Daniels Gafords uzbrukuma ievadā viņam padeva neveiklu piespēli, kuru uztverot Vestbruks uzkāpa uz sānu līnijas. Tobrīd "Wizards" deficīts vēl bija -5.

Nākamajā uzbrukumā "76ers" no spēles laika izdevās nodeldēt 13 sekundes, pirms kļūdu pieļāva Džoels Embīds. Tomēr atlikušajās 24 sekundēs piecu punktu deficītu atspēlēt "Wizards" basketbolistiem neizdevās.

"76ers" komandā ar 37 punktiem rezultatīvākais bija Tobaiass Heriss. Savukārt Džoela Embīda kontā šoreiz 30 punkti un sešas bumbas zem groziem. Gūto punktu dēļ līdz "triple-double" neaizsniedzās Bens Simonss, kurš iekrāja pa 15 atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm, bet guva vien sešus punktus.

Nākamo spēli abas komandas aizvadīs naktī uz ceturtdienu. Mača sākums plkst. 2 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu