"Tas ir tumšs stāsts..." Krievijā ārsts tiek turēts aizdomās par brutālu jaunas medmāsas slepkavību

Ilustratīvs attēls. Foto: @jirakit suparatanameta/Shutterstock.com
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijā, Kurskas apgabalā aizturēts 30 gadus vecs reanimatologs Andrejs Suragins, kurš tiek turēts aizdomās par 21 gadu vecas medmāsas slepkavību, vēsta portāls "Gazeta".

Veiktās izmeklēšanas rezultāti liecina, ka vīrietis uzbrucis medmāsai un pēc tam viņu nožņaudzis. Izmeklētāji uzskata, ka slepkavības iemesls bijis savstarpējs strīds.

Mirušās medmāsas tuvinieki atklāja, ka mediķis jau ilgu laiku "metis acis" uz jauno sievieti, taču viņa nav reaģējusi.

Kurskas Izmeklēšanas komiteja ziņo, ka slepkavība pastrādāta naktī no 26. uz 27. martu Fatežas Centrālā rajona slimnīcas telpās.

Suragins esot pēkšņi sācis sist jauno sievieti, kuru pēc tam arī nožņaudzis, liecina Izmeklēšanas komitejas paustā informācija.

"Starp aizdomās turamo un 21 gadu veco medmāsu pēkšņi izcēlies konflikts, kā rezultātā vīrietis sācis nodarīt miesas bojājumus sievietei, kā arī viņš spēcīgi spiedis roku cietušajai uz kakla," vēstīts oficiālajā izmeklēšanas paziņojumā.

Medmāsas līķis tika atrasts tajā pašā naktī pie slimnīcas lifta. Sievietei tika konstatēta asfiksija, kā arī lauzts žoklis, vairākas ribas un galvas trauma.

Pret Suraginu ir ierosināta krimināllieta par apzinātu slepkavības pastrādāšanu. Pats aizdomās turētais norādījis, ka par notikušo incidentu neko neatceras.

Pastāv versija, ka Suragins jaunajai medmāsai uzbrucis un viņu nogalinājis alkohola vai narkotisko vielu ietekmē.

"Tas, protams, ir šņabis, taču pastāv iespēja, ka viņš bija salietojies narkotikas," viedokli izteica viena no nopratinātajām personām.

Slimnīcas darbinieki norādīja, ka 26. marta vakarā slimnīcas telpās notikusi vērienīga alkohola lietošana.

"Tas ir tumšs stāsts... Slimnīcā runā, ka lifts esot bijis asinīs, lauztas ribas un citas traumas.

Pēc pastrādātās slepkavības viņš esot aizticis līķi," norādīja kāds slimnīcas darbinieks.

Slimnīcas darbinieku atmiņas par Suraginu un mirušo medmāsu

Kolēģi Suraginu aprakstīja, kā "labu vīru", kurš Covid-19 pandēmijas laikā palīdzēja un rūpējās par pacientiem. 

Mediķi neizslēdz versiju, ka Suragins, kurš bija precējies un viņam bija divi bērni, iemīlējās jaunajā medmāsā, kā rezultātā izcēlās strīds.

Upures radinieki apgalvoja, ka jaunā sieviete vairākas reizes esot sūdzējusies par pārlieku lielu uzmanību no Suragina puses.

Slimnīcas darbinieki norādīja, ka mirušajai sievietei jau esot bijušas attiecības, kas, iespējams, situāciju esot sarežģījis.

Viņa skolu absolvējusi ar zelta medaļu un mācījās ceturtajā kursā medicīnas institūtā, bet slimnīcā viņa sāka strādāt kā praktikante, tas noticis 2020. gada novembrī.

Tiešsaistes sociālajā tīklā "VKontakte" jaunā sieviete publicējusi dažādus attēlus ar savu mīļoto vīrieti, kā arī bildes ar draudzenēm, dažādiem izbraucieniem un mācību procesa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu