Lidija no "Latvian Sisters" kļūst par Baltijas pirmās "TikTok" mājas producenti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto.

"Latvian Sisters" bijusī dalībniece Lidija Ņižņikova ir kļuvusi par pirmās Baltijas "Fam3 House" "TikTok" mājas producenti.

Blogeru māja tika dibināta aprīlī un jau uzreiz sākusies jauno talantu meklēšana gan Latvijā, gan ārvalstīs. Uz doto brīdi pamatsastāvā ir septiņi dalībnieki, un viens no tiem ir ieradies no Moldovas.

Pašlaik Lidijas "TikTok" profilam seko vairāk, nekā 1,7 miljoni sekotāju. Atgādinām, ka "Latvian Sisters" dueta dalībnieces bija atzītas par ietekmīgākajām sociālo tīklu blogerēm pēc "Golin Accelerators of Relevance" versijas.

16. maijā māsas paziņoja par kopīgā projekta slēgšanu, un jau tagad Lidija pievienojas "Fam3 House" ģimenei.

"Esmu ļoti priecīga, ka man paveicās kļūt par mājas producenti un strādāt ar lieliskiem jauniešiem, kuri ir pilni ar savām idejām, entuziasmu un, protams, pats galvenais, ka visi ir gatavi jaunai un interesantai dzīvei. Mēs ar kopīgiem spēkiem centīsimies iepriecināt auditoriju ar oriģinālu un tuvu sekotājiem saturu. Esmu pārliecināta, ka kopā ar komandu varēsim parādīt un, iespējams, arī pieradīt, kā Latvija ir spējīga konkurēt ar ārzemju vadošajiem blogeriem. Jau šobrīd ir noteikts darba plāns un stratēģija. Viss pārējais ir laika jautājums," stāsta Lidija.

@fam3_house

Вас услышали,к нам приехали @landlida ?❤️

♬ оригинальный звук - FAM3_HOUSE

Sociālā tīkla "TikTok" auditorija būtiski atšķiras no "Instagram" un "YouTube" auditorijas. Secināts, ka "TikTok" lietotājiem patīk, ja vienā videoklipā parādās uzreiz vairāki populāri blogeri. Šādu videomateriālu skatījumu skaits parasti ir ļoti augsts, kas savukārt nozīmē lielus reklāmas ienākumus.

Visā pasaulē rodas arvien vairāk tā saucamo "TikTok" māju, kurās dzīvo un strādā vienlaikus vairāki blogeri, kas jebkurā diennakts laikā var veidot video gan individuāli, gan sadarbībā ar kādu citu populāru "TikTok" personību, kas dzīvo šādā mājā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu